Twilight  News

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2009

Jack Huston Intervju!

Av Sofie - 18 oktober 2009 17:45

Hejsan hoppsan Glad


Kommer ni ihåg bilderna från Eclipse, bilderna var på Rosalie (Nikki) och Royce King (Jack Huston)?

Jag hittade nämligen en intervju med honom som är gjord av IESB :D


IESB: How did you get involved with The Twilight Saga: Eclipse? What is it like to become a part of that whole phenomenon?

Jack: I literally just got back last Saturday, from filming my last little bits on it. I went in for David Slade, who’s the director, for another part that was written as a 19-year-old freshman who’s blonde-haired and blue-eyed, which I knew I wasn’t. That couldn’t be less like me. But, I went in and took a very different spin on how the character was written, and went a little nuts in the room, and David and I really got along, so he said, “I wanna get you in this movie somewhere.” So, he called me up a couple weeks later and said, “There’s this other part. Would you like to do it?,” and he offered me that.


IESB: So, who are you playing in the film and how does he fit into the story?

Jack: I play this guy called Royce King, who is the fiancé of Rosalie (Nikki Reed), before Rosalie was a vampire. It’s her backstory. It’s in 1933, during the Great Depression, and he’s a wealthy son of a banker. He’s a blue blood who takes a shine to her, but she’s not as nice as she seems and he has his comeuppance.


Kramar B <33

1

Källa

 
ANNONS
 
therese

therese

18 oktober 2009 19:25

sv:
jaha låter kul! :D
Halloween är mina föräldrar borta, så då kommer nog en kompis till mig och sover över och så ska vi (eller jag måste iaf) se scream awards :D

kram therese :)

http://theresejohanssooon.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se