Twilight  News

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2009

Kristen förföljs på flygplatsen av pappz+eclipse update

Av Sofie - 18 oktober 2009 08:00

Hejhej!
Jag kunde inte sova så länge idag,som ni märker,men jag är ovanligt pigg vid denna tiden,jag förstår inte detta sambandet.

Iaf,jag hittade en bild på Kristen Stewart när hon åker till L.A för en paus från Eclipse. Jag tycker så himla synd om henne,som hon förföljs av paparazzin,och jag hatar att efter att 100 paparazzis varit i hennes hälar så klagar dom på att hon inte ler på bilderna-är det konstigt eller?

Nee,usch,stackars Kristen!


kristen airport 17oct09 01Eclipse uppdatering från Lailey:

"Om vad hon har jobbat med i veckan; det har mest varit scener i en studio. Dom första dagarna var "tält-delar" med Taylor Lautner och Robert Pattinson som "Jacob" och "Edward" som bråkar om henne. Iallafall... när tältscenerna var avklarade,fortsatte dom vid samma set men denna gången med Xavier Samuel. "Riley" och "Victoria" dyker upp. Och då,såklart,är "Bella" den ultimata hjälten som tänker skära i sin arm och de goda vinner.

Tydligen filmade dom bredvid nån i en vargkostym..."

 

Jag tycker alltid Lailey's uppdateringar,för samtidigt som hon älskar twilight tar hon upp det som är over the top men som ses som gulligt,underbart osv. när vi läser. Det är ett kul sätt att skriva på enligt mig.


Kram
Christina<3 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se