Twilight  News

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2009

Rpattz Mamma tror på svallerpressen

Av Sofie - 18 oktober 2009 14:15

paris03.jpg

Tjolahopp :D


Hittade en liten artikel om ROberts mamma


Robert Pattinson medger att hans mor har en tendens att snappa upp vad som står i kvällstidningarna och läser berättelser om sin son och hon tror allt hon läser, rapporterar Showbiz Spy.

Han sa, "Min mamma säger," Jag kan inte fatta att du gjorde det ", och då säger jag 'jag gjorde inte det", och så då säger hon, 'ja du gjorde det, jag vet att du gjorde det. "


"Det handlade om svordomar, och jag sa," svordomar och sånt, jag var inte ens i staden ". Och hon  tror inte på mig, nej hon sägern 'nej, jag  tror inte på dig, jag slår vad om att du sa det ".

 

Ja om detta nu stämmer kan det inte vara lätt att vara Robert.

Tänk att inte sin egen mamma litar på en utan tror på allt som står i tidningen, hoppas att inte detta stämmer.

Som sagt så ska man ju inte lita på allt som står i media ^^

Kramar Bellz <3 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se