Twilight  News

Direktlänk till inlägg 19 oktober 2009

Rpattz och Taylor i ONE Magazine

Av Sofie - 19 oktober 2009 16:00

Tjolahopp :D


Nu är det dags för en översatt artikel från en fransk tidningen som heter ONE.

I artikel finns det både Taylor och Robert så det finns lite för alla smaker :)

Sähär står det i tidningen:

Rivaler i New Moon, Edward Cullen och Jacob Black är i verkligheten vänner. På inspelningen reflekterar de om saker tillsammans och om deras nya liv som stjärnor som jagas av Paparazzis.

Ni har båda mycket hängivna fans. Men har de blivit alltför påträngande?

Taylor Lautner: Jag tror att Robert och jag har mycket olika erfarenheter när det gäller vårt förhållande till fansen. Såvitt jag vet så ger jag tillräckligt för att dom ska få se mig i Twilight. Utan deras stöd skulle producenterna utan tvekan ha ersatt mig för rollen som Jacob efter första filmen.


Robert Pattinson: Jag minns att innan den första filmen hade gått på bio, så hatade fansen mig. På internet läste jag bara dålig kritiken om mig själv och det var verkligen svårt att känna allt detta hatet mot mig. Då förbjöd regissören Catherine Hardwicke mig från att läsa vad folk sa om mig på nätet. Jag berättade för henne att det var min mor som skickade mig länkarna till det forum där de kritiserade mig. Hon rådde mig att bojkotta alla de mejl som min mamma skickade mig! [skratt].


Vi har hört historier om att vissa av fansen uppförde sig dåligt på inspelningen av New Moon ...

Robert: Vanligtvis är de flesta av dem är glada bara för att titta på oss när vi filmar eller bara få en autograf. Men några av dem är galna och nyligen var det Taylor som får dem att bli spända ...


Taylor: Oh yeah, det är verkligen pinsamt. En fyrtio år gammal kvinna insisterade på att dra ner hennes byxor så att jag kunde skriva min autograf på dom! Ovanpå detta hade de tryckt mitt namn på hennes underkläder, så det var verkligen konstigt! Tyvärr kan du inte förvänta dig allt av Twilight fansen ...

Ja det sista här är ju lite speciellt, själv skulle jag aldrig dragit ner byxorna för en autograf. Jag hade velat att han skulle skriva på min tröja, eller på ett epappaer eller vad som hällst men inte det ^^. Men visst världen skulle vara tråkig om vi alla gjorde lika dant ;P

Kramar Bellz <3


onemagscan1_jpg_595

Källa

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sara

20 oktober 2009 19:42

Robert Pattinson har varit en stor skådespelare för mig sedan år 2005... blev superglad när han skulle spelar en stor Film rol. Det var inte så kull när han skulle dö i Harry Potter

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se