Twilight  News

Direktlänk till inlägg 19 oktober 2009

Ni är Fantastiska!

Av Sofie - 19 oktober 2009 22:00

God natt alla fantastiska :)


Då har snart måndagen lidit till sitt slut och det är dags för mig att lägga mig.

Skönt att få sova eftersom det har varit en lång med ganska bra dag :)

Här kommer ett citat från Alice ur New Moon, tycker det citatet är lite roligt och jag hoppas att de har något liknande med i filmen.


Your best friend is a werewolf?/ Alice


Vi ses imon, då har det säkert hänt lite mer roliga saker ;)

Kika in då, sov gott Kramar Bellz :)<33


Måste bara få säga att ni är dom bästa läsarna man kan ha, ni kommenterar inläggen och ni är helt enkelt fantastiska!

Ni förtjänar att veta det, Kram Bellz och Christina <3


Bildkälla

 
ANNONS
 
Sofie

Sofie

19 oktober 2009 22:46

Ni är fantastiska som har denna bloggen!
Jag vill tacka er! Jag älskar er blogg, ni har alltid så bra inlägg om sånt man vill veta ;) jag är helt beroende av er blogg så ni får absolut inte sluta! ;P

http://www.kanskesofie.devote.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se