Twilight  News

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2009

Jackson Rathbone Intervju Mtv!

Av Sofie - 21 oktober 2009 06:15

God morgon :D


Jag hoppas att alla har sovit riktigt gott, en ny dag onsdag och vi börjar med idrott.

Vi skulle nog ha vikarie om jag inte har fel så jag undrar vad vi ska hitta på då?

Men jag tänkte att vi skulle ta och börja med en intervju med Jackson Rathbone som han gjorde med Mtv.


"Jag har bara filmat i tre veckor, och ur de tre veckorna som jag var [i Vancouver] tror jag faktiskt att jag bara filmade i fyra dagar," sade Jackson ."Så, jag menar, jag är inte med så mycket i" New Moon ". "

Eftersom Robert Pattinson Edward Cullen försvinner tidigt i boken, är han i frånvarande väldigt mycket, och resten av Cullens ses inte heller förräns i slutet av filmen.


"Det är en av de saker där vi ville vara så trogna boken som möjligt," sa Jackson. "I" New Moon ser du inte så mycket av Cullens. Så det är inte så mycket av oss i filmen."

 

Rathbone sa han bara kommer att vara i två scener i filmen. Den första, som visas i original trailern när vi ser honom anfalla Bella på hennes födelsedagskalas när hon skär sig på ett papper. Den andra, sade han, handlar om en familje omröstning för att avgöra om Bella får förvandlas till en vampyr eller inte.


Han säger också att fansen inte ska oroa sig för att inte få tillräckligt med Edward. Som vi redan har kunnat se visas han som en illususion, så Robert får mer bild tid.

"Jag har hört folk som oroar sig för Edward och Cullens inte ska synas i filmen, men Edward är mycket framträdande i filmen, speciellt i Bella sinne. Sättet som [director] Chris Weitz arbetat ut är vackert, och jag tror att människor kommer att älska det, "sa Rathbone.


O låter spännande, jag tror att det kommer bli mycket viskningar och utrop när de scenerna med Edward som illusion kommer att visas! ^^

Det är bra att de är så trogna boken, men visst är det väll lite synd att man inte får se så mycket av Cullens.

Kramar Bellz <33


1

bildkälla

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se