Twilight  News

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2009

Vad var det jag sa?

Av Sofie - 21 oktober 2009 12:45

Hejhej!
För några dagar sen lade jag upp bilder från Taylor Lautners och Taylor Swifts nya film. Jag avslutade inlägget med "undra när pressen ska börja säga att dessa två är ett par" eller nått sånt och kolla här vad jag hittade för artikel...


Den 17-åriga skådespelaren-som spelar varulven Jacob Black i vampyr hypen-syntes på första raden på Swifts konsert förra veckan-detta skapade rykten om att de dejtar.

Lautner och Swift - som just nu jobbar tillsammans på en ny romantisk film,"Valentines Day",fotograferades sedan kramandes-vilket ännu mer stöttade dejting-ryktet. 
En representant för för Love Story-sångerskan insisterar att Taylorn-na är "bara vänner".

Swift -som tidigare dejtat Joe Jonas (Jonas Brothers) avslöjade rätt så nyliegn att hon gärna vill ha en pojkvän.
"Jag har alltid varit ganska busy,så att hitta en dejt var aldrig enkelt" berättar hon. "Det var lättare själv,att hålla igång och göra min karriär. Men om någon jag träffar är rätt för mig så kommer jag deinfitivt go for it".

Men,stjärnan erkände även att hon inte har en aning om vad kärlek är.

"Jag tror anledningen att jag skriver så mycket om kärlek är för att jag inte har en aning om vad det är och hur det fungerar. Det är oförutsägbart och jag har inte listat ut det än", säger hon.

"Alla kärlekshistorier är olika och jag väljer att möta personen som en helt separat bok istället för en kapitel i en hel bok. Jag har inte en allmän teori för hur man dejtar någon".


Taylor Swift


Källa


Kram
Christina<3


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se