Twilight  News

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2009

Chris Weitz om New Moon!

Av Sofie - 21 oktober 2009 20:15

Hallo :)


Som jag skrev innan är det ganska mycket små intervjuer idag, men jag hoppas att det inte gör något och att ni tycker det är kul.

Man kan ju få veta ganska mycket rolig fakta genom att läsa intervjuer med stjärnorna och de som jobbar med Twilight Saga.

Nu hittade jag en ny intervju med Chris Weitz som han gjorde med The Hollywood Reporter.


The Hollywood Reporter: Varför ville du göra en "Twilight" film?

Chris Weitz: Tonen av filmen har mycket att göra med sorg och längtan, depression och återförening och dessa var känslor som slagit rot i mig. Jag älskade verkligen casten, Kristen (Stewart) och Rob (Pattinson) båda är exceptionellt begåvade. Och jag ville få min hand i spelet. Det fanns många saker i denna filmen som jag visste hur man skulle göra: En kombination av att berätta en teckenbaserade historia men också hanterin specialeffekter och arbeta med unga skådespelare.


Själv tror jag att Chris har gjort ett fantastiskt jobb, jag älskar det vi har fått se av filmen!

Hans tidigare filmer har varit skickligt gjorda och specialeffekterna blir jag alltid lika imponerad av :D

Har en känsla av att det kommer bli kanon, vad säger ni?

Kramar Bellz <33


1

Bildkälla

 
ANNONS
 
therese

therese

21 oktober 2009 20:53

sv:
ja det har du rätt i!
jennifer är ju grymt söt! :D

http://theresejohanssooon.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se