Twilight  News

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2009

NY Alice Cullen bild *Spoiler*

Av Sofie - 22 oktober 2009 20:30

Hejsan på er alla glada! :D


Måste börja med att varna er, spoiler längre ner i inlägget!

Jag har skrivit det säkert 100 gånger, Alice Cullen är en av mina favorit karaktärer i Twilight Saga.

Hon är sprallig, glad helt underbar och så är hon ju så vacker.

Kanske tycker jag om denna karaktären så mycket för att jag känner igen mig i henne, jag är också glad och sprallig.

Jag blir så glad när jag läser böckerna och Alice är där ^^

Därför böev jag jätte glad när jag hittade denna nya bilden på henne, och jag måste säga att den är Jätte fin!

Och där har vi de röda handskarna och schalen som beskrivs i boken.


Vad tycker ni om den nya bilden?

Kramar Bellz <33


000046cs

Bildkälla

 
ANNONS
 
elle

elle

22 oktober 2009 21:09

åå vad söt hon är på den bilden:)
aa hon är verkligen helt otrolig:P gud vad kul det skulle vara att kunna se in i framtiden:)
fast jag skulle hellre vilja kunna höra tankar:)
kram elle

http://hallonflickan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Johanna

23 oktober 2009 19:13

Fin ;)
Tror det är i italien, om man kollar allt det röda i bakrunden (kläderna).

Kram :p

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se