Twilight  News

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2009

Video med Charlie Bewley

Av Sofie - 23 oktober 2009 17:15

Hejhej!
Akta er snälla vampyrpojkar,watch out era vilda varggrabbar, för enter Charlie Bewly, som spelar den onde Demetri i New Moon.

Här är en fantastisk video med snyggingen,jag har nu fallit för den underbara rösten,som även talas av en viss älskling...care to take a guess?.... Robert Pattinson!

Jag har nått för britter jag asså... :PJättekul att han verkar komma så bra överens med Rob och Kristen :D Och att han verkligen gillar sin karaktär,det är jätteviktigt.
Kram
Christina<3
Vi tackar spunkramson för videon!
 
ANNONS
 
Ingen bild

Gabbi

23 oktober 2009 17:21

Oh God! Love his accent! Har länge varit svag för brittiska och många undrar varför, här har de svaret! OHMYGOD!!! Ytterligare en på min lista med minst 4 andra brittiska gudar (skådespelare allihop ofc! Och riktiga snyggingar)!
P.S Det är därför jag ska flytta till London när jag är klar med gymnasiet! XD

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se