Twilight  News

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2009

NYTT New Moon 10 min!

Av Sofie - 23 oktober 2009 12:30

 Hejhej!


SPOILER TIME!


Nu är jag glad, hittade nyss en video som är tio minuter lång och det massor New Moon stuff i den.

Klippet börjar med de två ny släppta scenerna Volturi och den trailerliknande klippet med Edward och Jacobs bråk.

Efter det kommer det massvis med olika saker från inspelningen av New Moon i Italien, helt fantastiskt att få se saker därifrån och så mycket folk det var där!

Efter det får vi se nästan hela Break-up scenen och i bakgrunden spelas Rosyln av Bon Iver & St Vincent, jag hade inte sett allt detta innan så jag hoppas att det är nytt för er med :)


Så luta er tillbaka för en 10 minuter lång New Moon video, lite dplig kvalite men det kan man väll leva med ^^

Kramar Bellz <33

 
ANNONS
 
Emma

Emma

23 oktober 2009 14:53

Jag har sett alla klipp hittills men att se ett 10min långt klipp det känns fel. Hoppar över det här :(

http://emmaanystrom.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se