Twilight  News

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2009

Blandat Seventeen Magazine

Av Sofie - 23 oktober 2009 20:15

Hejhej!
Den populära tidningen Seventeen magazine har ett flertal gånger intervjuat vår twilightcast som ni vet. Jag tänkte lägga upp lite blandade citat här som jag översatt :)


Källa: http://www.seventeen.com

 

 

Rob om att komma ihåg sina repliker:

"När jag börjar ett jobb lär jag mig nästan allt från början igen, speciellt när jag inte gjort nått på ett år. Jag har nästan glömt hur man gör!"

 

Om graviditetsryktena med Kristen Stewart

"Bokstavligt så hade det varit väldigt skrämmande,om jag plötsligt-ja,egentligen inte skrämmande,mer häftigt egentligen,att få nån gravid från andra sidan landet,med ett SMS!"

 

Var han ska nu

Jag skulle vilja till typ en liten stad i Idaho,med typ, tre invånare.

  

Kristen om evig kärlek

"Om folk inte fattar varför Bella och Edward ska vara tillsammans efter 'New Moon', då BORDE dom inte fatta det"

  

Om att förföljas av paparazzis

"Det är ganska störigt,jag kan inte riktigt gå ut.Det är inte fansen,utan folket som är anställda för att förfölja dig.Men det är okej,jag börjar bli ganska uttråkad. Jag stannar nästan hellre hemma. Jag spelar gitarr och jag läser mycket. Jag måste spela mycket gitarr just nu,eftersom jag spelar det i en film.Jag vet inte. Det är inte så farligt med paparazzin längre,jag är van".

  

Varför hon från början gillade Bella

"Jag tror det var det att hon vågade stå upp mot Edward,för det är verkligen en annorlunda dynamik dom har.Jag tror folk relaterar till henne för hon kan övertyga som hon gör.

  

Taylor om sina nya muskler.

"Jacob växer dramatiskt genom serien,så när jag är klar med denna (New Moon),ska jag börja träna igen. Kanske lägga på lite mer vikt. Men när serien är slut,ska jag definitivt lugna mig,inte vara så biffig".


Taylors favoritbok är...

"Jag skulle nog säga Eclipse. Jag älskar att dom alla tre (Edward,Jacob och Bella) är tillsammans.Twilight bygger Edward och Bellas förhållande, New Moon bygger upp Jacob och Bellas,och i Eclipse är det dom alla tre. Spänningen som alltid är mellan Edward och Jacob är jätterolig och att Bella dras mellan två killar".

  

I hans ficka...

"Jag har i  princip alltid min Ipod med mig.Det är en svart Ipod Touch.Min musikssmak ändras jättemycket,jag gillar allt.Den är aldrig konstant!"

  

Kellan om skämt på set av Twilightsagan

"Tjejerna kan inte lura oss! Dom är underbara skådespelerskor,men dom har verkligen inte fantasi nog för att trycka på rätt knappar.Vi låter inte mycket gå till oss".

  

Kyrkokompisar!

"Jag kände redan Jackson. Hans mamma och min mamma är väldigt bra vänner,genom kyrkan,så min mamma sa 'Åh jag är så glad att du har en kristen kille att jobba med!'".

  

Team Edward eller Team Emmett?

"Team Emmett! Bella och jag skämtar runt i böckerna så mycket,det är ödet. Femte boken påväg!"

  

Om att förvandlas till vampyr

"Hälften av oss tycker inte ens om att sova. Vi ser det som dåligt tidsfördriv. Så vi är väldigt vampyr-iga."

  

Nikki om första intrycken

"Första gången jag träffade Jackson var på planet till Portland, och han hade sin gitarr och sina solglasögon, och jag tänkte till mig själv 'Jippie,en annan inåtvänd musiker/skådespelare *skratt*'. Och jag vet inte riktigt vad jag tänkte om Rob. Min åsikt om Rob har nog alltid varit den samma. Han är en underbar kille,väldigt talangfull,men vi är inte så nära som resten av casten".

  

Varför hon är Team Jacob

"Jag är den enda av castmedlemmarna som är Team Jacob,men det är jag.Och det är för att jag känner mig lite äldre än dom andra,och jag känner att en del av att vara ung är att känna som Bella gör för Edward, att 'jag skulle kunna offra min familj,mitt liv,bokstavligt mitt liv för denna person,han är mitt allt'. Hon är förtrollad av honom. Och för mig så är det aldrig bra. Jag har känt så förr och jag tar verkligen dessa böckerna seriöst. Jag ser dom som väldigt metaforiska och enligt mig så är Jacob 'Han'. Han är den rätte för henne.Han är hennes vän,älskar henne utan villkor och hon behöver inte offra något för honom. Förhållanden är såklart om att kompremissa,men jag tror inte det betyder att ge upp ditt liv för någon.

  

Förbjuden kärlek vs. Enkel kärlek

"Jag tror att många unga tjejer fastnar för utmaningen att vara med någon farlig,dålig,och spännande, som har alla dom egenskaperna att dom glömmer hur det är att uppleva enkel kärlek".

  

Ashley om bästa scenen i New Moon

"Italien var väldigt roligt.Porschen speciellt-Kristen och jag pratade nyss om hur vi skrattade och sjöng i bilen. Jag är säker på att alla som gjorde filmen tänkte 'Ehm vad håller dom på med?'. Vi citerade även 'Anchorman' och sjöng 'Afternoon Delight', jaa det var väldigt konstigt.

  

Hennes bästa killkompis vanor

"Kellan sa till mig 'Jag behöver väl inte ha min tröja på mig nu när jag går ut med hunden längre'. Och jag svarade 'Kellan,dom flesta människor jag känner har tröja på sig när dom går ut med hunden'. Vad som är sorgligt egentligen är att hans tröja är av så ofta att jag vet hur hans magmuskler ser ut. Och jag såg en photoshop bild på honom så jag sa till honom, 'Det är inte du! Du är bredare än det. Det är inte som att jag förföljer dig,du har bara aldrig tröjan på dig!"

  

Om Edis skämt på Jackson

"Edi Gathegi som spelar Laurent har en sån här galen kvinnoröst som han kan göra. Det är galet-han låter precis som en kvinna! Och så ringde han Jackson och han sa till Jackson: 'Hej,detta är Kelly från produktion'. Jackson sa liksom 'Hey,hur är läget?'. Och det hade varit massor av problem med allas hårfärger och klippningar så dom hade bara färgat det blont. Så Edi fortsatte, 'Du kommer behöva komma till hår&smink kl.4.45 (på morgonen) för vi kommer behöva färga tillbaka ditt hårt till svart'. Och Jackson tänkte, och sa 'jaha,okej'. Sen efter ett tag ringer Edi Jackson (med vanlig röst) 'Hey man,fick du precis ett samtal från tjejen från produktion...när måste du in?' Jackson berättade '4.45' och Edi svarade bara 'Oh'. Sen fortsatte Jackson med att fråga om Edi pratat med henne och Edi svarade 'Yeah...' Och sen i hans tjejröst sa han 'Jag ÄR henne!'. Det roliga är att Jackson verkligen skulle gått upp och varit där 4.45"

 

Kram
Christina<3

 

 

 





 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Ovido - Quiz & Flashcards