Twilight  News

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2009

Chris Weitz Vill Få dig att Gråta!

Av Sofie - 28 oktober 2009 20:15

Tjoosan :)


Jag hittade nyss en ny intervju med Chris Weitz som han gjorde med Peole.com.

Intervjun gjordes när Chris var på The Hollywood Film Festival och jag har översatt den till er så den kommer här under:


Med New Moon redo att ha premiär i biograferna den 20 november säger regissören Chris Weitz att han vill få sig som tittar att gråta.


"Vi har gjort vårt bästa för att uppfylla de romantiska scenerna i filmen, och jag skulle vilja kunna producera mer tårar än i någon annan film innan " berättar Weitz People på Hollywood film Festival's

Han säger också att han vill fånga kärlekstriangeln mellan karaktärerna "Om vi bara kunde väga det i tårar!"


Weitz, som tog över rollen som regisslr efter Catherine Hardwicke, medger att leverera passion, spänning och sorg i den hett efterlängtade uppföljaren inte var lätt.

"Jag har hanterat det väldigt dåligt, eftersom jag är väldigt avundsjuk på Rob [Pattinson] och Taylor [Lautner], sade han och skrattande.

"Vad jag har insett är att de har ett mycket tufft jobb - inte bara i de roller som de spelar, men  att leva våra liv som nu är så förstorat hela tiden."

Han tillägger, den intensiva uppmärksamheten - även spekulationer om medlemmarnas kärleksliv - var utmanande för oss alla.

"För att vara ärlig, även att göra filmen är under den enorma pressen, när casten kom tillbaka till Vancouver fanns det kameror överallt," sade han.

"Alla visste var vi skulle filma någonstans.

Det går ut på internet och all information finns där ute hela tiden, och när en av dem är ser oss går det genast ut på Twitter."

 

Ja man undrar nästan hur det känns för dem när de har så många fans som följer dem hela tiden, det måse bli jobbigt efter ett tag när man ska filma.

När Chris pratar om tårar blir jag glad, hav verkar verkligen ha försökt för att får dom rätta känslorna och det gillar vi väll?!

Det ska kännas äkta så man gråter ;)

Kramar Bellz <33


Bildkälla

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Ovido - Quiz & Flashcards