Twilight  News

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2009

Elizabeth Reaser om New Moon

Av Sofie - 31 oktober 2009 20:45

Hoolahej :)

 


Tänkte översätta en intervju med Elizabeth Reaser som hon gjorde med Mtv.MTV: Vilken är din favorit scen i "New Moon"?

Reaser: Jag älskar Taylor i "New Moon", han är fantastisk.

Det finns stora scener med Taylor och Kristen .

Jag tycker bara att de är så underbara tillsammans.

Jag älskar dessa karaktärerna tillsammans, de har en slags förälskelse, och det är en intressant kärleksaffär, eftersom hon fortfarande är kär i Edward, och hennes liv har ödelagts och hon är förtvivlad, och han är borta.

Jag älskar också födelsedags scenen, eftersom det är med alla Cullens, och det är Bella födelsedag, och Alice slängde ihop en sådan stor fest för henne.

Och så skär hon sig på ett papper, och det är verkligen farligt för henne att skära sig på ett papper i vårt hus. 

 

MTV: Vem är din favorit av de nya karaktärerna som har kommit med i rollistan för uppföljaren? Min nya favorit karaktär?

Reaser:Det är mycket svårt att säga.

Egentligen gillar jag den här tjejen som gick med i [ "Eclipse"], Jodelle [Ferland], hon spelar Bree. ...

I "New Moon", är det nog den här killen Michael Sheen som har gått med casten, och han är fantastisk.

Han spelar en av Volturi, och de är stora scener i Italien med alla Volturi medlemmarna - de är just dessa totala badass vampyrerna.

Han är bara en bra skådis.Åå va spännande det ska bli att få se de scenerna som Elizabeth prata om, de med de stora Volturi scenerna!!

Jag vill se det nu, men dagarna börjar krympa nu det är ju inte jätte lång tid kvar och det är jag glad för :D

Kramar Bellz :)<3


2a

Källa

 
ANNONS
 
therese

therese

31 oktober 2009 17:12

sv:
jag hoppas att jag får en super kväll, min kompis sofia är här nu :)
ska du göra något speciellt ikväll då? :D

http://theresejohanssooon.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se