Twilight  News

Alla inlägg under oktober 2009

Av Sofie - 29 oktober 2009 13:15

Hejsan svejsan :)


Hittade nyss lite bilder från ett Photo Shoot med Ashley Greene.

De är lite glammiga 70-tals bilder på henne och jag tycker att dom var fina.

Ashley lyckas alltid bli bra på bild, tyvärr vet jag inte vilka som har gjort photo shootet.

Hoppas ni gillar bilderna de kommer här, Kram Bellz :)<3Bildkälla


ANNONS
Av Sofie - 29 oktober 2009 12:00

Hejhej!
Jag har hittat nått som kommer få er att flyga av stolen,få gåshud över hela kroppen,och små tårar i ögonen. Det är den fulla kysscenen.

Detta är alltså kyssen efter hela födelsedagsincidenten.


Edwards plågade ansikte,Bellas rädsla att nått kommer hända. Hur ond Edward känner sig just då,när han låtit henne in i hans värld. Allt speglas i en halv minut lång video.


Jag vet inte hur länge denna videon kommer ligga kvar,den sändes av CW. Men KOLLA!

Vad tyckte du?


Kram
Christina<3

ANNONS
Av Sofie - 29 oktober 2009 11:30

Hejhej!
Ni har kanske hört om festen David Slade höll för att liksom binda ihop hela inspelningen av Eclipse nu när den är färdig? Iaf,han bjöd in hela casten såklart,säkerligen crew och kanske lite andra regissörer och skådespelare. Iaf,jag har på http://www.twifans.com hittat tre bilder som visar inbjudan till festen som alla i casten fick!!!! :D


  

Klicka på understa bilden för att se texten tydligare :)Tänk att få en sån inbjudan nerslängd i brevlådan va? Jag hade hoppat på nästa plan till Kanada,that's for sure! :P


Kram
Christina<3


Av Sofie - 29 oktober 2009 11:00

Hejhej!
Varför inte kika på lite bilder på en mkt mkt mkt mkt sexig Taylor Lautner när han igår vandrade runt i Beverly Hills? Alla som nickar räcker upp handen :P


001002

016020


Vad tycks? ;)


Kram
Christina<3

Av Sofie - 29 oktober 2009 10:28

Hejhej!
Tack vare http://www.twilightsweden.se/ kan jag nu berätta var och när Scream Awards sänds i Sverige!


Den kommer att visas natten till söndag,denna veckan.

Klockan 00:45 på Kanal 5. Om du vill läsa mer,gå in på: www.kanal5.se!Kram
Christina<3

Av Sofie - 29 oktober 2009 10:00

Hejsan hejsan :)


Torsdag idag och det ser äntligen ut som det blir lite bättre väder idag och det gillar vi väll?

Min dag kommer till stor del att spenderas med att göra läxor, matte, tyska och historie prov, inte kul men det måste göras.

Men först så vill jag bjuda er på en video med Alex Meraz.


Videon är gjord av E! och Alex pratar om hur Kristen och Robert har hjälpt honom och den är inte så lång så luta er tillbaka och titta på den :)

Kramar Bellz <33


Av Sofie - 29 oktober 2009 09:15

Hejhej!
MTV har en liten intervju med Elizabeth Reaser och jag har översatt den. Vill du läsa den på engelska kan ni kolla in den här!


Hon må vara den rara och leende matriarken av den mest älskade vampyrfamiljen i världen,men det betyder inte att Elizabeth Reaser inte kan vara en bad girl.


Nu bara några veckor innan New Moon slår till på biograferna träffade vi den 34-åriga skådespelerskan, också känd som Fru.Esme Cullen under hennes första dagar på Eclipse set. Under en exklusiv chatt med MTV News, pratade Reaser gärna om att slita sönder pumor,om att fråga efter Robert Pattinsons autograf och varför hon tycker att en av hennes kollegor skulle ha spelat Esme istället.


MTV: Vilken är den största skillnaden,enligt dig,mellan de tre "Twilight" böckerna som just nu filmas som "Sagan"?

Elizabeth Reaser: Ja,asså,alla tre filmerna är helt annorlunda. Den första är en vampyrromans,en galen kärleksaffär. Där är så mycket sexuell spänning och romantisk spänning, och inget går fel; det gör dig galen, och sen förälskar dom sig,och det är underbart. I den andra,vet ni ju att Bellas lämnas bakom och hon och Taylor Lautners karaktär,Jacob, typ-förälskar sig i varandra-eller gör dom det? Iallafall, hon är förkrossad och hon gör alla dessa riskfulla sakerna och det är verkligen en hjärtskärande film. Där är en massa fara i Italien och Edward försöker döda sig själv-den är väldigt väldigt annorlunda från den första. Och den tredje är helt klart en actionfilm. Eclipse är bara galen action och fara och vampyrer- och de nyfödda vampyrerna är de farligaste och starkaste av dom alla.


MTV: Vilken är din favoritscen i "New Moon"?

Reaser: Jag älskar Taylor i New Moon, han är fantastisk. Där är jättebra scener med Taylor och Kristen Stewart. Jag tycker dom passar jättebra tillsammans. Jag älskar dom karaktärerna tillsammans. Dom förälskar sig,typ, och det är en intressant kärleksaffär, för hon är fortfarande kär i Edward, och hon är förkrossad och hennes hjärta är brutet, och han är borta. Jag älskar också födelsedags-scenen, för det är alla Cullens, och det är Bellas födelsedag, och Alice har planerat en stor fest för henne. Och hon skär sig på ett papper, och i vårt hus är det väldigt farligt.


MTV: Vem är din favorit av de nya karaktärerna som har tillsatts till uppföljarna?

Reaser: Min nya favoritkaraktär? Det är väldigt svårt. Jag gillade faktiskt tjejen som kom med i Eclipse casten, Jodelle Ferland, hon spelar Bree... I New Moon, killen Michael Sheen som joinade casten, han är fantastisk. Han spelar en av Volturi, och dom scenerna är fantastiska i Italien, med Volturi-dom är riktiga bad ass vampyrer. Han är en jättebra skådespelare.


MTV: När sagan fortsätter att filmas,känner du att du växer in i din karaktär mer eller mindre?

Reaser: Nej,jag känner inte mig som min karaktär. Det är intressant för mig att jag får roller som mödrar och väldigt mammiga,rara och fina människor... Jag kanske upplevs som sårbar eller något, kanske är det det. Men annars relaterar jag inte till denna typen av karaktärer. Hon är god och kärleksfull, och det gör mig definitivt till en bättre människa. När jag jobbar, och alltid försöker se människor i bästa ljuset, gör det att jag känner mig mer generös som hjälper när jag spelar Esme ,för jag känner mig inte alltid så annars. Det är roligt,men jag tror Bryce-som spelar Victoria-är den snällaste,mest fantastiska kvinnan,coh jag känner att hon kan spela Esme. Hon är så rar och vacker och snäll och god. Jag nominerar henne att spela Esme.


MTV: Har du några Twilight "Minnen"?

Reaser: Min mamma har köpt några Esme armband. Jag är säker på att jag får låna av henne ifall jag vill. Men jag har inga andra saker. Jag har min regissör-stol. Men jag kan ta något,från set-kanske få Rob att signera det.


MTV: Vampyrer är en av de bäst sålda kostymerna nu i Halloween, och där kommer vara många människor som klär ut sig till Twilight-karaktärerna i helgen.

Reaser: Är det sant? Det är ju jättecoolt! Jag visste inte det.Really?


MTV: Vad skulle det betyda för dig om du såg nån som klätt sig som Esme?

Reaser: Wow,jag skulle älska nån som klätt sig som Esme. Jag tycker det hade varit så coolt. Det hade definitivt varit nått underbart för mig. Jag skulle älska det!


MTV: Tillslut, enligt dig, vad är hemligheten bakom "Twilight Saga"'s framgång?

Reaser: Jag tror framgången av Sagan är böckerna. Böckerna är så vackra,underbara,fantastisk berättelse och Stephenie är en jätteduktig författare. Och sen tror jag vi hade fantastisk tur med Rob och Kristen-dom är utmärkta skådespelare och du kan inte INTE förälska sig i dom och vilja att dom ska vara tillsammans. Man blir inblandad i dom. Det har mycket med det att göra och folk gillar verkligen vampyrer, så jag tror det är nått som bidrar. Och Cullens, dom är en intressant grupp av vampyrer.Dom är alla så goda,men ändå onda. Jag menar,dom ÄR ändå vampyrer. Jag ser Esme framför mig,mitt i natten,när hon sliter sönder en puma. Det är ganska faschinerande.


esme


Vad tyckte ni om intervjun?


Kram
Christina<3

Av Sofie - 29 oktober 2009 09:00

Hejhej!
Vi är alla spända för att få se Chris Weitz jobb med Vampyrernas Kungligheter,stoltheter,hatobjekt :P-The Volturi. Här kommer en video där Elizabeth Reaser, Ashley Greene och Jackson Rathbone pratar snabbt om hur de ser på Volturi,och Michael Sheen (Aro).
Vad tycker ni om skådespelarna för Volturi?


Kram

Christina<3

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se