Twilight  News

Alla inlägg under oktober 2009

Av Sofie - 28 oktober 2009 18:45

Tjohej :D

  

Jag hittade en intervju med Peter Facinelli som han gjorde med Vanity Fair, vi ska väll se om vi kan översätta den till er :)

  

VF: Som patriark i Cullen klanen, har du antagit en liknande faderlig roll med Casten?

Peter: Du vet, i Twilight kännde jag mig som att de såg på mig som en fadersfigur, men eftersom vi blev så nära, är jag mer av en äldre bror för dem.VF: Har det funnits en skillnad i hur du påverkar andra eftersom du filmat Twilight?

Peter: Rob [ert Pattinson] har mer säkerhetsvakter hängande runt honom! [Skratt]

Vi njuter verkligen av varandras sällskap, och vi har arbetat så mycket på denna filmen att vi egentligen inte har haft så mycket tid att umgås med varandra.

Vi i många timmar och sedan är det bara raka vägen hem.

Vanligtvis försöker vi äta middag med varandra sedan upp igen nästa morgon och jobba igen.VF: Du verkar ganska tillägnad fansen också, att döma av din Twitter-sida.

Peter: Du vet, jag älskar att ha kontakt med fansen, eftersom jag är ett fan av böckerna själv.

De är alla så engagerade och det är underbart för mig att för jag älskar att kunna ge tillbaka.

Så om man stannar och tar en bild eller skriver sin autograf på en bok får de ett leende på läpparna, så det gör mig glad också.

Jag stannar alltid efter inspelningen och hälsar på dom innan jag ska åka hem.

Det tar fem minuter att göra människor glada.VF: Har någon av dina döttrar sett Twilight?

Peter: Alla tre av dem har sett den!

De är tolv, sex och tre år gamla och de älskar den.

Den 12-åriga har läst de två första böckerna, så hon älskar den filmen.

Min 6-åriga älskar den ännu mer, hon vill titta på den hela tiden!

Hon som är 3 år gammal, gillar det eftersom den 6-åriga gillar det, så hon vill också se den hela tiden.

Jag frågade henne vad hon tyckte om det och hon sa, "Jag gillar läskiga delar."Å va söta hans små tjejer är :)

Peter är verkligen snäll mot sina fans, han tycker om att ´ge tillbaka till fansen, det tycker jag är jättebra!

Som sagt det tar kanske 5 min att göra människor glada och det är det väll värt? :)

Stora kramar Bellz <3


40eab246e6196774_peter_facinelli


Källla

ANNONS
Av Sofie - 28 oktober 2009 18:15

Hejhej!
Det finns en ny intervju med Peter Facinelli, gjord av http://www.vanityfair.com. Där har han beskrivit sina kollegor med få ord,jag tyckte det var kul att läsa. Så jag lägger upp det här,på engelska för att variera :)


Kellan Lutz:

Ok. [Laughs] Goofy!

Nikki Reed:

Complex.

Jackson Rathbone:

Artistic.

Kristen Stewart:

Sweet.

Elizabeth Reaser:

Awesome.

Ashley Greene:

Pixie-ish, she’s like a fairy—she’s so light on her feet. Bubbly, that’s the word.

Rob Pattinson:

Mmm, Rob. Rob’s a good one. It’s hard to narrow down to one. So many words come to mind! Brooding, tortured … but he’s a good kid. What’s the word for a solidly good guy?

Solid?

Solid. He is. He’s solid.


Finally, what your word of the day?

Cold!


Haha älskar att ordet av hans dag var COLD! :P Han vet hur man underhåller ;)

Facinelli1


Fotograf: Giuliano Bekor


Kram
Christina<3


ANNONS
Av Sofie - 28 oktober 2009 18:00

Hejhej!
Jaa många missförstod nog rubriken,vilket var hela meningen med den,eftersom jag har usel humor på morgonen,hihi.

Iaf den var faktiskt bokstavlig,för checka vad jag har hittat:

Edward Cullen trosor :P Jag bara måste ha dessa om jag hittar dom nånstans. Får säkerligen beställa hem dom,men det är det värt!


Skulle du vilja ha ett par? ;)Kram
Christina<3

Av Sofie - 28 oktober 2009 17:45

Hejhej!
Jag har hittat en ny bild som visar helt annat än att mr.Lutz är mr.singel

Kolla:

DNP Random Things

En snabb puss med "flickvännen"? Anna Lynne McCord.


Okej,jag som är i stark förnekelse av detta kom på lite såhär frågor om situationen. Kommentera gärna!


1) Har kellan svart hår just nu? För annars kan det vara en gammal bild?


2) Spelar dom in typ Beverly Hills grejen fortfarande? Isf kan det vara en bild därifrån?


3) Jag kommer inte på mer! :P


Kommentera gärna vad ni tycker!


Kram
Christina<3

Av Sofie - 28 oktober 2009 16:45

Hejsan Svejsan :D

 

Nu har jag varit och klippt mig, blev nöjd ändrade inte så mycket toppade det och klippte upp det lite.

Så det fick bli en cykeltur i regnet för det har nämligen inte slutat regna här, känns som det aldrig tar slut.

Vad kan då pigga upp i höst mörkret?

Kanske en liten video? :)

Luta er tillbax och kolla på två video intervjuer.


Hittade en intervju med Elizabeth Reaser som spelar den underbara Esme Cullen, hon gjorde intervjun med Mtv.


Källa 


Och så en telefonintervju med Chris Weitz ;)

Den är också gjord av Mtv.

Källa


Kramar Bellz <3

Av Sofie - 28 oktober 2009 16:15

Hejsan hoppsan :)


Vi har fått ett läsar tips till oss, vi skulle vilja dela det med er för det var ett kanon tips!

Skulle ni vilja få teman och bilder till era mobiler?!


Ja det går faktiskt ganska lätt att fixa om ni går in på: http://www.zedge.net

Sök på ett tema tex. Twilight eller New Moon eller något annat.

Då kommer det upp en fråga om vilken mobil du har, välj Nokia, Samsung och sedan vilken modell som din mobil är.

Sedan kommer de en massa teman ni kan se, vill ni ha bilder eller videos skriv in New Moon i sökrutan nästan längst upp och sen väljer ni Video och klicka på sök.

Klicka på det som ni vill ha ner på mobilen, klicka sedan på PC Download och spara det och dra in det på mobilden :)


Det är inte så svårt, är det något ni undrar över bara kommentera och fråga :D

Tack för ett kanon Tips!

Har ni också tips som ni vill ge oss skicka det då till mytwilighttips@hotmail.com.


Stora kramar Bellz och Christina :D<3Av Sofie - 28 oktober 2009 15:30

Hejhej!
MTV har en intervju med Mr. Lutz,precis som den jag lade upp med Ash igår. Jag tänkte därför översätta denna också och visa en video där man får se lite av intervjun :)


Medan inspelningen av Eclipse börjar avslutas och när Breaking Dawn ännu inte är bekräftad kan detta vara de sista dagarna som twilighters ser någon Cullen på en filminspelning på ett tag. Med det i tankarna ville vi verkligen prata med en av våra favoriter från twilight-stjärnorna-Herr Kellan Lutz-iallafall en gång till.

Mellan hans Eclipse scener,satte sig den gosiga skådespelaren,mest känd som Emmett Cullen ner med MTV för att diskutera hans tankar på Twilight-filmerna,inkl. jämförelser på de olika filmernas regissörer och hans favoritscener från New Moon,som har premiär den 20 november i år.


MTV: Vad ser du som den största skillnaden mellan sagorna i The Twilight Saga?

Kellan Lutz: Den största skillnaden? Det är en intressant fråga. För böckerna är redan om olika ämnen. Stephenie Meyer skrev dom med en Romeo och Julia aspekt, och dom har alla olika personligheter. Det är ett väldigt coolt koncept. Men om vi pratar om regissörerna så är dom alla olika. Catherine Hardwicke var väldigt energisk, och hon gjorde denna vackra film. Chris Weitz hade en väldigt cool, avslappnad stil, och fantastiska kunskaper om hur man gör CGI och hur man skulle göra för att få dessa vargarna att se verkliga och större än i verkligheten i jämförelse med bara datagjorda figurer. Och sen David Slade,med hans action-bakgrund och indi-stil, bara blanda de båda. Filmerna kommer bli unika med sina egna aspekter, och det är vad som är riktigt intressant- det är inte samma regissör som gör dom alla. Vi som skådespelare fick se olika typer av regissering. Så det kändes aldrig gammalt eller tråkigt,nånsin.


MTV: Vilken är din favorit New Moon-scen?

Lutz: Min favoritscen är förmodligen allting med Charlie, han spelas av Billy Burke. Han har bara en speciell komisk timing, och jag skrattar till varje scen med honom.

Och där är så mycket action också. Det är en scen,där man ser vargnarna slåss mot varandra. Det är riktigt intressant att se vad Chris gjorde.


MTV: Vilken av de nya karaktärerna är din favorit?

Lutz: Volturi killarna. Jag träffade inte dom i New Moon, så nu får jag träffa dom på Eclipse Set. Jag hade inte tid att träffa dom när vi spelade in New Moon för inspelningsschemana var olika. Så,nu när jag sett dom och tillslut träffat dom under Eclipse, så är dom verkligen coola. Det är intressant att tillslut träffa dom. Det är så konstigt att vara en skådespelare och inte vara endel av hela cast-känslan.


MTV: När sagan fortsätter filmas, känner du att du blivit mer eller mindre som din karaktär?

Lutz: Jag är min karaktär. Jag har känt mig som Emmett sedan första dagen. Jag älskade verkligen min karaktär även när jag först gjorde audition för Edward. Jag sa 'Killar,kom igen.låt mig vara med i filmen'. Sen frågade jag om Emmett,men dom sa att den var tillsatt. Men jag kom tillbaka när jag fick veta att rollen var öppen igen. Jag gillar verkligen Emmett. Han är underbar,en rolig karaktär att spela.Jag är alltid lycklig när jag är på set.Han är inte deprimerad, han är inte komplex.Han är bara den älskvärdiga teddy-typen!

 

En del av intervjun:Jag är bara helt kär i denna killen! Han är så charmig så man bara dör och Emmett-ah Emmett. Han är verkligen teddy-typen som Kellan själv uttrycker det!


Summit- Give us Breaking Dawn or I will have a BREAK DOWN!


Kram
Christina<3

Av Sofie - 28 oktober 2009 15:00

Hejhej!
Jag har underskattat Chris Weitz,men nu,ja nu! Jag är så jäkla impad av vad han gjort efter att ha sett denna videon,gud vad han har skapat nått fantastiskt med vargarna.
Jättebra jobbat Chris.


Måste varna bara,när du ser denna videon får du även se never seen before scener från filmen så det är SPOILER VARNING. Ni kommer alltså få se hur vargarna skapats,vargflocken berättar lite om sig själva och varandra och nya scener.

Det är lite konstigt för att i denna videon säger dom att Paul förvandlades efter Sam,men i Meyers böcker är det ju Jared?

Vad tyckte ni om denna ;)?


Kram
Christina<3

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se