Twilight  News

Direktlänk till inlägg 1 november 2009

Remember Me i Sverige!

Av Sofie - 1 november 2009 13:52

Hejhej!
Jag har bra nyheter mina vänner! Det är nämligen såhär, jag läste på twilightsweden att en viss Robert Pattinson film även kommer ha världspremiär i Sverige!

Filmen släpps den 12 februari 2010 i USA och samma dag i Sverige!!! Gissa vem som ska sitta bänkad i biosalongen den 12 februari? ;) Och ni också förmodar jag.

Iaf, twilightsweden skriver detta om filmen:


REMEMBER ME är ett drama som utspelar runt två unga älskande. Men deras nyfunna kärlek är hotat när de samtidigt försöker hantera sina respektive familjers tragedier.

 

För er som inte läste min förra blogg,så kan jag berätta att jag var i New York i somras,när dom spelade in Remember Me. Och jag har varit på inspelningsplatsen i Central Park. Tyvärr-no sight av Robert Pattinson. men ändå-rätt coolt ;)Kram

Christina<3

 

 


 
ANNONS
 
Rosida

Rosida

1 november 2009 14:01

Hello, najs blogg! Twilight äger. ♥

http://beyondthesurface.blogg.se

 
Johanna

Johanna

1 november 2009 18:55

Oj det visste jag inte :D
Gud va ballt ^^

Kram

http://myscrapblogs.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se