Twilight  News

Direktlänk till inlägg 4 november 2009

Vem skulle regissera Breaking Dawn?

Av Sofie - 4 november 2009 21:30

Tjoo :)


Humöret börjar sakta gå upp även om biljetterna inte är bokade ännu, men jag tappar inte hoppet jag håller fortfarande tummana för att jag ska kunna beställa dom imorgon!

Snälla, det skulle göra hela denna veckan och då skojar jag inte för det hade lyst upp denna mörka hösten kantad av prov och läxor.


Men nu så svävar jag ut igen...

Det är dags för lite Breaking Dawn snack nu, New Moon har inte gått på bio ännu, Eclipse är färdigfilmad men Breaking Dawn har inte fått grönt ljus ännu.

Men änså börjar man spekulera i vilken regissör som skulle passa bäst för Breaking Dawn, Reelz Channel har en video som ni kan se här under.

Har ni några favoriter för Breaking Dawn?


Kramar Bellz <3


 
ANNONS
 
Ingen bild

Mary

4 november 2009 21:38

Jag håller nog på Chris Weitz eller Tim Burton, med mest Chris

 
Keyna

Keyna

4 november 2009 21:56

Sv: Nja, vet inte riktigt. Gillar inte att gå på bio så mycket. Jag hatar allt ljud omkring en och sånt så jag ska nog köpa filmen ist ;) dd?

http://Keyna.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se