Twilight  News

Direktlänk till inlägg 5 november 2009

Rob i "Bel Ami"

Av Sofie - 5 november 2009 06:15

Hejhej!
En artikel om Pattinson är väl inte hel fel såhär på morgonen va? Nej jag tänkte det ;) Så den kommer här-


Den är från ScreenDaily.com och dom rapporterar:

In an intriguing star pairing, Twilight sensation Robert Pattinson is teaming with Nicole Kidman to star in Bel Ami, the film of Guy De Maupassant’s erotically charged story of ambition, power and seduction.Multi-award winning UK theatre directors Declan Donnellan and Nick Ormerod are directing from a screenplay by Rachel Bennette.London-based Protagonist has taken on international sales to the film.Uberto Pasolini (The Full Monty) will produce, with Simon Fuller of 19 Entertainment acting as executive producer.The film will shoot in London and Budapest from February 2010.

 

Förutom detta har jag även ett twittermeddelande på hyllan om samma sak, som Production Weekly tweetat:

PW2


Rob and Nicole


Kram
Christina<3

 
ANNONS
 
Julia

Julia

5 november 2009 10:40

Svar: Tack så jättemycket!
Gillar din blogg! :)
kram

http://julielle.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se