Twilight  News

Direktlänk till inlägg 5 november 2009

Chaske Spencer Intervju Seventeen!

Av Sofie - 5 november 2009 16:00

Hejhej :D

 

Hittade en intervju med Chaske Spencer (Sam Uley) som jag har översatt, så ni kan läsa den här under:

 

17: Hur är det att komma in här New Moon Världen?

Chaske Spencer: Det är som en orkan! Det är som du är i ögat av orkanen när du är på inspelningen - allt är lugnt. Då du kliver ut är allt i kaos. Du känner inte det riktigt förrän du kommer ut från produktionen. Men det börjar bli tokigt. Vissa personer har känt igen mig på gatan redan.


17: Hade de förbett dig för detta? Eller, antog du att det skulle bli galet?

CS: Inte riktigt, jag vet inte hur stort det skulle bli. När vi började filma Eclipse, började att bli riktigt mycket. Vi hade paparazzi överallt. Vi kudne inte bara gå nerför gatan längre i Vancouver.


17: Kan du berätta om några galna fans?

CS: Vi hade ett par flickorsom som flög in och de fick rum på vårt hotell och de skulle vänta där. Flickorna skulle också slå läger precis nedanför våra hotell balkonger. Du skulle se över balkongen och vinkar och bara skrek. Det fanns ett par flickor som kom på deninspelningen av Eclipse. Det var riktigt roligt eftersom jag inte tror att de förväntas gå så långt. När de kom dit, stod de bara där med dessa stora ögon. De ekoterade sedan bort men jag ger dem kredit för att de kom så långt.


Hehe ganska roligt att läsa vad fansen har gjort, men ibland kanske de går lite för långt :P

Kramar Bellz <3


Chaske_Spencer2

Källa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se