Twilight  News

Direktlänk till inlägg 5 november 2009

Robert Pattinson Vs Leonardo DiCaprio

Av Sofie - 5 november 2009 15:30

Hejhej :D


Då var skolan slut för idag, det blir väll att göra tyska nu, hoppas att jag kan det snart :)

Hittade en artikel från Vanity Fair, de har en liten Vs mellan Robert och Leonardo DiCaprio.

Läs och sedan se vad ni tycker?


leonardodicapriovsrobertpattinsonIn the latest issue of Vanity Fair with those fabulous pictures of Robert Pattinson the interviewer Evgenia Peretz compares Robert Pattinson to Leonardo DiCaprio as she writes…

“Not since Leo, circa Titanic, has a young actor been so aggressively beloved by 13-year-old girls worldwide,”

Now Vanity Fair writer Jessica Flint gives her thought on the Robert Pattinson phenomenon…

Peretz is right—and I would know. I was one of those teenage girls who got caught up in the “Leo-mania” fan frenzy in the late 90s. The first copy of Vanity Fair I ever bought was the January 1998 issue with Leo on the cover. I hung Tiger Beat and Teen Bop posters of Leo on my bedroom walls. And after I saw Titanic in the movie theater six times, one of my friends and I even created a Leo Web site, at a time when you could only access the Internet via a dial-up modem.

Sure, there were other Hollywood stars that set our teenage hearts a-flutter (Home Improvement’s Jonathan Taylor Thomas, Camp Nowhere’s Andrew Keegan, and Casper’s Devon Sawa come to mind), and the Backstreet Boys and N*SYNC boy-band craze that prompted one of my friends to paint her bedroom baby blue (it was Justin Timberlake’s favorite color) came close to rivaling the Leo pandemic. But among us teenagers, it was only DiCaprio who orbited in the true superstar stratosphere.

Although I personally don’t understand the infatuation with Pattinson (luckily, I grew out of my teenage obsession phase long ago), I certainly understand where today’s teenagers are coming from. But I’m still not sure that RPattz hysteria is as intense as Leo-mania was.

So you all know that Rob isn’t my (TSH) ‘cup of tea’ -I just hate that baseball cap!!  BUT even I have to agree that he knows how to photo well and look breathtakingly beautiful when doing a photo shoot.  BUT like most girl my age Leo was *sigh* just Leo….he was perfect and like most I cried my eyes out watching Titanic.  I see Leo mania as something else because it was before high speed tinter-net, before the papz followed your every move and had pictures up with minutes of them being taken.   I think Rob has it much worse because Leo wasn’t mobbed walking down the street and his every move plastered on the web in seconds of it happening.   Its a hard comparison but the teenager inside me says that says Leo wins the battle of the heartthrob and he’d still win if was Leo V Taylor…sorry no one comes between a girl and her first major teenage crush!   I do however still think that RPatz mania is worse than what Leo faced…what do you think and who wins in your eyes in battle of the heartthrobs?


Kramar Bellz <33

Källa

 
ANNONS
 
Görel

Görel

5 november 2009 16:00

jag älskar leo :o! haha... kommer aldrig finnas någon annan :D
Kul att du tog upp de här :D

http://www.myfanart.bloggagratis.se

 
Ingen bild

lejla

5 november 2009 16:46

Hej!!!
Jag ville bara säga att ni gör ett super bra jobb på er blogg och ni har jätte bra teman, men skulle ni inte kunna ha lite ljusare???Svart är lite deppigt tycker jag.

 
Ingen bild

Nelly

5 november 2009 20:56

Fel fel fel! :o Rob är ju helt klart vinnare!!!! ingen kan någonsin ta hans plats!!!!!!!!!

 
joninaa :)

joninaa :)

9 februari 2010 21:15

klart att rob har fler fans NU ..
för leo är ju en karl nu >:) ingen ung liten kille längre ..
Men han är klart snyggare! No matter how old he gets haha ..

http://trasseltos.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se