Twilight  News

Direktlänk till inlägg 9 november 2009

Nikki om Rose i New Moon

Av Sofie - 9 november 2009 12:00

Hejhej!
Rosalie fick en fråga av Fansite och jag tyckte den var intressant så jag översatte både frågan och svaret åt er här :)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Fråga: Hur tror du Rosalie i "New Moon" kommer skilja sig från Rosalie i "Twilight"? Kommer vi få se mycket av Rosalies andra sidor? 


Nikki: Cullens är inte med så mycket i New Moon och jag är säker på att ni vet det och att Chris Weitz har gjort det väldigt klart att vi håller oss till boken. Så vi är inte i New Moon så mycket,men jag fick en möjlighet i röstningsscenen att visa en annan aspekt av hennes personlighet, eftersom vi gjort Eclipse så fick jag nu utforska min karaktär Rosalie. Så i röstningsscenen jobbade jag väldigt mycket med Chris,så jag var säker på att talet jag ger visar exakt det jag vill.Jag vet inte om det svarar på din fråga,förlåt.
Det har varit en lång dag. Jag tror att när du har så många sidor i en bok har du tid att utforska varje karaktär,så även om Stephenie Meyer inte skrev endimisionella karaktärer,för våra karaktärer är väldigt färglada och kompletta,så när man skapa ett manus av det kan det vara väldigt svårt för dom måste fokusera på sagan mellan Bella och Edward. Så i "Twilight",som du vet,vad Rosalie skriven,och de få möjligheterna jag hade att vara på scen,i dom var jag antingen arg eller bitchig och jag tror inte det är den som Rosalie är. Så jag har gjort mitt bästa för att få med många andra aspekter av hennes personlighet.

 

Jag tycker Nikki är en perfekt Rose och ser jättemkt fram emot att se henne i de kommande filmerna!


Kram
Christina<3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se