Twilight  News

Direktlänk till inlägg 9 november 2009

New Moons åldersgräns Varierar!

Av Sofie - 9 november 2009 06:30

God morgon på er :D


Hoppas alla har sovit gott, måste erkänna att det var lite segt att stiga upp idag men det gick till slut.

Vill bara önska min mormor och låtsasmorfar en trevlig resa för de åker till Thailand idag och det var tack vare dem jag fick biljetter till New Moon!

Så hoppas att dom får en riktigt bra resa :D


Jag tänkte lite på det här med åldersgränsen, vi fick en kommentar från en läsare som sa att det var 11års gräns på hennes biograf.

Jag kollade upp det och det stämmer, i Härnösands biograf står det "Tillåten från 11 år (7 år i målsmans sällskap)"


Det kan vara så att 15års gränsen gäller för Sf biograferna?

Jag tycker det är lite konstigt, men det är ju bra för alla som inte har fyllt femton, så har ni biografer nära er som inte är Sf kolla med dem vilka åldersgränder de har.

Det kanske kan variera sig lite beronende vilken biograf man går på.

Kram på er Bellz <3Bildkälla

 
ANNONS
 
Louise

Louise

9 november 2009 07:31

Bloggkommentar: Det var väl inget , bara kul att hjälpa till ^^

Håller med det är lite kontigt, Få se om bion här har annan åldersgräns , för just nu får jag inte gå :(

http://relaxsweetxx.blogg.se

 
Ingen bild

Sofie

9 november 2009 09:06

Vad dåligt, för jag har biljetter till sf men jag är inte 15 år. Men jag hoppas jag kommer in i alla fall.

 
Ingen bild

Nelly

9 november 2009 17:31

Åh snälla låt det vara 11 års gräns här (där jag bor)!!!! I min stad finns det ingen sf bio....

 
elle

elle

9 november 2009 18:11

i min bio såg jag nu att den oxå var från 11:) och så kostar det bara 75 kr , men vi- dumma som vi är- tog en som låg närmare stan (den är mycket större) och där kostar det 105 kr och är från 15:(
åå typisk....

kram elle

http://hhallonflickan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

En twilight galen tjej

10 november 2009 14:52

Hej! Jag hoppas att de sätter 11 års gräns, på min bio för jag är en twilight beroende tjej och längtar jätte mycket till New Moon, Vill du protestera mot om det blir 15 års gräns skriv ditt namn Här: http://www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=3923

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se