Twilight  News

Direktlänk till inlägg 10 november 2009

Intervju med Peter Facinelli

Av Sofie - 10 november 2009 18:45

Hejhej!

Jag har studiedag idag,wihioo! Och jag tänkte översätta en intervju med Peter Facinelli,som gjordes av http://newyorkkids.timeout.com.


Peter Facinelli

Jag kände mig som i en dröm-men det var jag inte. Jag pratade faktiskt med Peter Facinelli, aka. Dr.Carlisle Cullen från Twilight-filmerna. Även fast fansen är blodtörstiga av förväntan efter den 20 november,och premiären av The twilightsaga: New Moon, verkar den 35-åriga skådespelaren-och tweetaren med 1,2 miljoner följare-pappan till tre döttrar med 90210s Jennie Garth-lika lugn och cool som sin signatur vampyrkaraktär. Han är just nu i New York och spelar in andra säsongen av Showtimes's Nurse Jackie, men pendlar regelbundet hem till Los Angeles för att träffa sin familj. Den otroligt snygga stjärnan tog lite tid från sitt hektiska kust-till-kust-schema med att träffa familjen,karriären,hans hemstad (Queens!) och såklart,Cullens. 


Kommer twilightfansen överraskas av New Moon?
Jag vet inte om dom kommer bli överraskade, jag hoppas dom går ut ifrån bion glada. Jag var ett fan av böckerna och jag är glad över hur filmerna blev. Cullenfamiljen är inte med så mycket som i första filmen. New Moon är mer fokuserad på varulvssidan av den lilla staden. Och,Chris Weitz regisserade New Moon och hans vision är annorlunda från Twilights regissör, Catherine Harwicke.Det är inte samma som twilight,men har en stil.


Var det utmanande att spela pappa till en grupp skådespelare så nära din egen ålder?
När jag fick denna rollen,tänkte jag,jag är bara typ tio år äldre än dessa ungarna,hur ska jag kunna spela deras pappa? Men jag var mer medveten om det i den första filmen. Carlisles talmönster och rörelser är inte särskilt moderna, så det ger honom mer av en patriarkal känsla.


Är Facinelli huset på Team Edward eller Team Jacob?
När jag frågade min treåriging vad hon tyckte om Twilight sa hon Edward.


Hur har Twilight förändrat dig?
Jag har defintivt fler personer som vill ta foto med mig. Fanbasen är fantastisk. De är väldigt lojala och generösa. Endel fans flyger mellan stater,bara för att träffa mig.


Ha du många mammor som fans?
Fansen är i alla åldrar. Det är inte som att fler av mammorna gillar mig. Dom gillar hela Cullen familjen.


Vad tycker du om att bo i New York?
Det är underbart! Jag växte upp i Ozone Park, så det är alltid kul att komma tillbaka. Jag flyttade till L.A 1996, men jag har spelat in ett antal saker här: The Big Kahuna med Kevin Spacey och Danny DeVito,Riding in cars och nu Nurse Jackie. 


Vad är dina favoritsaker att göra med familjen i stan?
Runt jul tycker vi om att se trädet på Rockefeller Center och åka skridskor i Central Park. Barnen älskar att shoppa på FAO Schwaez, ta promenader i stan,köpa kringlor eller nötter i gatuhörnen.


Åker du någon gång tillbaka till Queens?
För några månader sen åkte jag till Aldos Pizzeria där jag brukade hänga hela tiden. Dom sponsrade mitt baksetlag när jag var liten. Aldo jobbar fortfarande där på Cross Bay Boulevard och gör fortfarande den bästa pizzan i New York.


Hur var det att växa upp i Ozone Park?
Det var ett riktigt samhälle. Alla grannarna känner varandra och hade koll på varandra. Fjärde juli var enormt. De stora gatorna var nedstängda och raketer släpptes i hela kvarteret. Jag har många bra minnen.


Hur balanserar du familj och arbete?

Varje minut jag har av,försöker jag komma hem. Förra året flög jag till L.A på en fredagmorgon,hämtade mina barn från skolan,satte upp Halloween dekorationer,åt middag med dom och satt på planet så jag var tillbaka på kvällen och kunde filma. Men det var värt varje minut jag fick spendera med dom.Jag försöker att inte gå mer än två veckor utan att se dom,även om det bara är för en dag. Och vi har också Skype. Så vi får åtminstone se varandra! Ibland äter vi till och med middag tillsammans. Jag äter snabbnuddlar och dom äter en underbar hemmalagad middag.


Som arbetande skådespelare, måste du och Jennie ha otroligt tjocka scheman. Vad är nyckeln till ett framgångsrikt äktenskap?
Vi tar allt en dag i taget. Min teori: Kasta inte in handduken om ni har jobbiga perioder. Då måste du bara börja om med någon annan och ha det jobbigt med do också. Varje gång vi tagit oss igenom dom jobbiga perioderna har vårat kärlek växt sig starkare. Nu har vi varit tillsammans ungefär 15 år och jag kan inte föreställa mig att göra detta med någon annan.


Du och Jennie har tre barn, döttrarna Luca Bella, Lola Ray och Fiona Eve. Planer för fler?

Jag tror att jorden skapades för en familj av fem och inte fler. När du sätter dig i en bil kan fem sitta bekvämt. När du går ut och äter kan du sätta fem bekvämt. Jag är från en familj på sex stycken,men det var andra dagar, alla satte sig tillsammans i en Chrysler och ditt ansikte var mosat mot fönstret och ingen brydde sig. När jag sagt det,säger jag: säg aldrig aldrig!


Vad tycker du om att göra under din fritid,förutom twitter?
Vilken fritid? Den enda fritid jag har spenderas med min familj,med mina barn. När en spelar fotboll och basket,en annan rider och treåringen vill till parken,har jag inte mycket fritid.


Är det sant att du tycker om att ta med din familj på bilresor?

Ja. Vi tar våran RV till vår dotters fotbollsturneringar och vi körde till Portland,Oregon i somras. Jag köpte nyligen en ny RV för ett par dagar sedan. Vi hade en 33-foot och nu har vi uppgraderat till en 40-foot Class A motor. Vem vet? Jag kanske har plats för en unge till.


Vad kommer näst för dig,förutom Twilightserien?
Jag spelar i Nurse Jackie hela December. Där finns en möjligheter för en fjärde Twilightfilm. Jag har skrivit tre manus och jag hoppas att dom så småningom sätts upp.


Av alla karaktärer du spelat,har du en favorit?
Det är som att be mig att välja mitt favoritbarn! Alla mina karakärer är skapade av mig. Jag har gillat dom alla. Dr.Cullen är en underbar karaktär,men det är även Dr.Cooper,från Nurse Jackie. Jag älskar att spela dom båda.

293.garth.facinelli.021309


Om du frågar mig hade det varit jättekul att se en film som Peter regisserat,det hade varit väldigt spännande och han sa ju att en fjärde twilightfilm förmodligen kommer,ja vi får väl hoppas på det!
Jag tyckte det var en väldigt kul intervju att läsa. Vad tyckte du?


Kram
Christina<3

 
 
Hanna

Hanna

10 november 2009 19:12

tack:):):)

http://www.glissgloss.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Ovido - Quiz & Flashcards