Twilight  News

Direktlänk till inlägg 13 november 2009

Svar på Kommentarer 13/11-2009

Av Sofie - 13 november 2009 20:30

Hejsan :D


Har ni tänkt på att nästa vecka vid den här tiden så är många av fansen på väg till New Moon filmen och det finns också dem som har sett den. Det är ju faktiskt bara 7 dagar kvar! och 9 dagar för mig :P

Men vi har fått lite kommentarer som jag hade tänkt att svara på:


Är inte Kristen tsm med Michael?

Det står ju i tidningar att hon har gjort ett utlåtande  om att hon är lesbisk/bi.


Sv: Hejhej!

Som ni kanske förstår kan vi inte svara säkert  på detta men jag kan ju alltid bjuda på vad jag tror och tänker.

Angående Kristen och Michael så tror jag faktiskt inte att de är tillsammans, läste att de skulle gjort slut och man har inte sett några bilder på dom tillsammans på evigheter.

Det med att Kristen är bi, kan jag faktiskt inte svara på :/

Men som sagt så är det mängder av rykten så man vet inte vad som är sant längre men jag har svårt att tro det men man vet ju aldrig.

Som sagt så är detta vad jag tror så det är inget som är säkert.


Men så fort vi vet något nytt som finns vi här och uppdaterar er ;)

Kramar Bellz :)<3

f42opk

Bildkälla


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se