Twilight  News

Direktlänk till inlägg 20 november 2009

Kristen Stewart Jimmy Fallon Show

Av Sofie - 20 november 2009 06:30

God morgon på er :)


Då var det dags för den stora dagen som så många har längtat efter, New Moon premiären.

Jag vet det var några lyckliga som har sett den på midnattsvisningen men nu ska den gå på bio ett långt tag!

Det var inte så svårt att komma upp ur sängen idag ^^


Måsta bara flika in att ni är så fantastiska läsare och igår slog ni vårt besöksrekord med hästlängder!

Tack för att ni läser bloggen och gör det roligt för oss att blogga :D
NI är verkligen de bästa läsarna man kan ha och det säger jag från både mig och Christina! <3


Vi kan ta och börja med tre klipp från när Kristen Stewart var på Jimmy Fallon show och promotade New Moon.

Det blir en lungn start på dagen för det är nämligen tre klipp!

Kramar Bellz <3 
ANNONS
 
elle

elle

20 november 2009 08:22

jag har aldrig sett kristen med röttläppstift:)
Hon passade i det med, men det känns lite ovant bara:)

kram elle

http://hallonflickan.bloggagratis.se

 
Mikaela

Mikaela

20 november 2009 12:54

jag såg filmen inatt!!!:D:D;)

http://www.mikaelaelisacharlotte.blogg.se

 
S

S

22 november 2009 18:33

Hej bellz eller christina :)
Jag undrar om remember me har haft premiär någon stans ennu och om den kommer ha det i sverige :) skulle vara tacksam över ett svar på min blogg då jag inte hinner kolla eran super bra blogg så mycket :D

kram S

http://craziieer.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se