Twilight  News

Direktlänk till inlägg 20 november 2009

Nikki Reed Intervju!

Av Sofie - 20 november 2009 11:15

Hejsan Hoppsan :D


Hittade en intervju med Nikki Reed om sin roll som Rosalie med J-14.

Här kommer översättningen:


J-14: Rosalie Hale-Cullen handlar om skönhet - är det en stor press att spela?
Nikki:
Jag känner mig otroligt osäker. Jag känner mig generad. Ibland smickrad och ibland vill jag bara be om ursäkt till alla. Du vet, jag uppskattar verkligen att ha den rollen.


J-14: Har du försöker slå bort fokus från hennes utseende?
Nikki:
Jag försökte bara se på henne som alla andra karaktärer förutom att hon är den vackraste. När du har ca 30 miljoner människor som läser en bok, alla har en egen bilden i sina hjärnor som den vackraste personen i världen - det är inte mig och jag vet det. Men jag är verkligen tacksam för alla de människor som tror att jag passar som henne- tack.


Visst passar Nikki Reed så bra som Rosalie?!

Enligt mig är hon jätte bra i rollen, Kramr Bellz <33


THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON

Källa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se