Twilight  News

Direktlänk till inlägg 20 november 2009

Nikki Reed Vanity Fair Intervju!

Av Sofie - 20 november 2009 18:00

Tjosanhoppsan :D

 

Det var ett tag som Nikki Reed inte var så aktiv i medie värden, man kunde inte se henne på flera månader. Men nu med New Moon premiären har hon börjat synas mer och vi har hittat lite intervjuer vilket som alltid är lika kul ;D Därför tänkte jag att jag skulle översätta en interju med henne som hon hade gjort med Vanity Fair.

 

VF: Vad i ditt liv har förändrats mest sedan Twilight kom ut?

Nikki: Den största förändringen är att folk känner igen mig nu. Innan Twilight skulle jag få "Hej Är du den där tjejen från den filmen?" Men ingen visste mitt förstanamn och efternamn. Fansen i sagan är häpnadsväckande, och det är väldigt smickrande.


VF: Hur skiljde sig New Moon från Twilight när ni filmade?

Nikki: Vi var alla vänner när vi åkte till Vancouver för att filma New Moon. Det fanns en uppenbar närhet som blev uppenbar i slutet av Twilight.


nikki_reed_31

VF: Har du eller Cullen aktörerna en ritual eller något som ni gör för att förbereda er innan ni filmar en scen?

Nikki: Vi har egentligen ingen  "komma in karaktären ritual," om du inte räknar de konstant skämten om kaoset.


VF: Rosalies del fortsätter att växa med varje film. Vilka scener av de tre filmerna hittills-har dina

favoriter för att filma och varför?

Nikki: Jag gjorde Eclipse igår och den sista scenen vi filmae var förmodligen min favorit hittills. Jag fick äntligen berätta min historia, på ett mycket mjukt men genomarbetat sätt.


VF: Hur var det att arbeta med Chris Weitz på New Moon och David Slade på Eclipse?

Det är en utmaning då samtliga styrelseledamöter har ett annat perspektiv och en annan strategi. Det var bra att arbeta med David eftersom han verkligen tog sig tid att sitta ner med mig och gå över varje ögonblick. Chris är en fantastisk människa, men tyvärr hade vi inte så mycket att göra tillsammans eftersom Cullens är endast i ett fåtal scener i New Moon. David är ganska rolig karaktär och massor av kul att jobba med. Båda männen hade en mycket stark vision, som är väsentligt.Hoppas ni gillade den, jag tycker att den var bra.

Kul att höra lite från Nikki tycker jag :D

Stora Kramar Bellz <33

Källa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se