Twilight  News

Direktlänk till inlägg 20 november 2009

New Moon slår nya rekord!

Av Sofie - 20 november 2009 21:30

Go kväll :)


Sitter och arbetar med historia och tyska på en fredag kväll, det är illa :/

Och det går inte frammåt heller, är mest irrierad över att det är så konsitgt.

Men det är ju tur att man hittar lite saker som gör en glad när humöret håller på att sjunka.

New Moon har inte haft sin premiär mer än några timmar men den slår redan rekord, den har slagit rekord i mest sålda biljetter som vi skrev om igår.

4333_7954490172

Men nu så har HitFix lite ny fakta och de säger såhär:

No one expected “The Twilight Saga: New Moon” to disappoint at the box office, but even Summit Entertainment has to be surprised by the massive opening the sequel garnered from midnight shows across the country.  Distributors are still submitting their grosses but sources tell HitFix “New Moon” has set a new record and may have made as much as $25 million from its midnight launch.

To compare, previous record holder “The Dark Knight” made $18.4 million in over 3,000 theaters, but some of those screens were of the IMAX variety which charge higher ticket prices thereby inflating the overall gross.  Not jumping on the IMAX bandwagon (so far), only makes “New Moon’s” gross even more remarkable.

Opening in 3,514 theaters, “New Moon” could also challenge “Dark Knight’s” single day gross of $67 million, but that seems a tad unlikely based on a predominantly female only fan base.  As for the weekend, the first “Twilight” dropped 49% from Friday to Saturday and the sequel is expected to find a similar drop.  On the other hand, “Dark Knight” dropped only 29% over that span.  Therefore, breaking the acclaimed thriller’s opening weekend gross record of $158.4 million has to be out of reach, but surpassing this year’s champ, “Transformers: Revenge of the Fallen” with $108 million, is entirely possible (at the moment at least).


Kan ni förstå de stora pengasummorna?!

Det är helt ofattbart mycket pengar och detta är bara pengar som de ränkar att ha fått in på midnattsvisningen runtom i världen ;D!

Stort Grattis säger vi till Twilight Saga Casten, ett fantastiskt jobb, Kram Bellz <33


Källa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se