Twilight  News

Direktlänk till inlägg 22 november 2009

Veckans Twilighter

Av Sofie - 22 november 2009 20:30

Hejsan ;D


Det var ett tag sedan vi hade Veckans Twilighter men nu kommer det en vinnare här och denna veckan blir det Jullebulle, Grattis :D

Vill du också bli veckans Twilighter, klicka då här för att läsa hur du ska göra:

http://mytwilight.bloggagratis.se/2009/06/02/1728746-veckans-twilighter/


·  Vem är du? Bu Bä Blä – sägaren (Jullebulle)

·  När började du läsa Twilight? Jag började läsa fösta boken i Juli, jag hade lånat den på biblioteket och tänkt att jag skulle prova. Jag började läsa den och tyckte inte den var så bra. Jag tog med den till bilresan när vi skulle åka i 7 timmar och blev helt fast. Sen så köpte jag 2:an på ICA uppe i Ramsele och sen köpte jag 3:an. Dom 3 läste jag ut på mindre än 1 vecka. När jag kom hem sedan skulle jag iväg och lånade sedan bok 4 av min kompis.

·  Vilken bok i serien tycker du mest om och varför? Jag tycker absolut bäst om 4:an, den är dels den längsta och håller då längst – men den har även så många häftiga känslor. Jag älskar när man ser det ur Jacobs synvinkel och att Bella är vampyr. Allt har så många känslor.

·  Vilken scen i New Moon ser du mest fram emot och varför?  Jag ser mest fram emot scenen hos Volturi, jag har läst scenen där i boken flera gånger och älskar den. Jag tycker den har så många känslor.

 

Vilken är din favorit?

Alice/Rosalie

Edward/Jacob

Twilightboken/Twilightfilmen


 


Denna bild är min favorit bild på grund utav att den är så häftigt gjord. Jag älskar att se Bella som vampyr.

 

Favoritcitat: And so fell the lion in love with the lamb.

Grattis till Jullebulle, Kramar Bellz & Christina <3

 
ANNONS
 
Ingen bild

Metronyx

22 november 2009 20:44

Grattis Julle. Ja har man väl börjat läsa är man fast : )

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se