Twilight  News

Alla inlägg den 22 november 2009

Av Sofie - 22 november 2009 16:15

Hejhej!
Jag har hittat en liten artikel på http://www.mtv.com med Taylor Lautners nya fysik.

Jag har översatt den här och lagt in en liten video :)


Den största artikeln denna helgen blir nog inte bara hur fantastisk New Moon är-där kommer förmodligen bli endel snack om Taylor Lautners nya biffiga fysik. Några fans har till och med sagt att musklerna förändrade dom-och att dom bytat från Team Edward till Team Jacob. 


"Fantastisk! Låt mig säga detta,jag tror faktiskt det var den bästa delen av filmen-att se honom halvnaken hela tiden" sa Stephanie till MTV news efter att ha sett midnattsvisningen av New Moon i New York City.


Andra fans älskade inte bara musklerna,men också Jacobs nya kortare frisyr i fimlen. "Taylor stal definitivt showen" sa fanet Melissa. "Detta var bara om Taylor".


Cece tyckte att resten av killarna i filmen skulle fått lite barbröstad tid också. "Underbart! Jag önskar att resten var lika biffiga som honom" sa hon. "Jag älskar att hans tröja var av hela tiden".


Många fans kallade förvandlingen överraskande. "Solbränd,smidig och varm-och biffig!" skojade fans. "Väldigt biffig. Jag tror det är det enda ord som kan beskriva honom".


"Du vet,vanligtvis är jag inget Team Jacob fan" sa ett fan. "Men jag kan inte ens ljuga,han ser bra ut" Hennes kompis lade till att till och med hon ser Jacob på ett annat sätt. "Taylor Lautner... han ser så mycket bättre åt. Jag har en liten crush på honom,men jag är fortfarande Team Edward".

 





Kram
Christina<3

Av Sofie - 22 november 2009 15:45

Hejhej!

Om ungefär 4 och en halv vecka,32 dagar och 768 timmar kommer julens stämning äntligen sprida sig över hela världen.

Robert Pattinson,Kristen Stewart och Taylor Lautner gjorde en underbar julintervju när dom var i London. Jag längtar så till julen! Jag älskar juletider.

All glädje och kärlek!


Se videosarna!




Vad tyckte ni?


Kram
Christina<3

Av Sofie - 22 november 2009 15:00

Hejsan Hoppsan på er alla fantastiska läsare! :D


Nu så bär det snart av för mig, ska träffa mina kompisar och sen blir det restaurang och efter det New Moon! :D

Jag är verkligen lite hyper nu, det ska bli så roligt att få se den!

Tänkt att man har gått och längtat ett år och nu är dagen äntligen här, lite svårt att föstå men jag tror att det kommer bli super bra.


Jag önskar alla våra fantastiska fans en fortsatt bra dag och så kommer Christina stå för resten av dagens inlägg, det kommer säkert e hel del rolig läsning, det slår jag vad om :D

Stora Kramar, ni är bäst Bellz <33

Av Sofie - 22 november 2009 14:15

Hejhej!

Jag hittade en lång underbar fantastisk video med Taylor Lautner när han besökte Regis och Kelly som alltid är lika underhållande-underbar duo ska jag säga. Med Taylor blir allt bara bättre.

Det är en live video.



Kram
Christina<3

Av Sofie - 22 november 2009 13:15

Hejhej!


Hittade en intervju med Chaske Spencer och Charlie Bewley som de gjorde med Life & Style Magazine. Intervjun kommer här under och sen är det två bilder.


L&S: You and Taylor both gained 30 pounds of muscle. Did you hold weight-lifting contests?
Chaske Spencer:
We were all really competitive and supportive of one another. One time, I had the highest score on this rowing machine, and the next day I came in and Rob [Pattinson] had beaten me — he worked out at night, and the wolves came in during the day. I beat him again, but on the last day of shooting, I came in and he’d beaten me by a second.

 

L&S: Do people ever ask you to take off your shirt?
Chaske Spencer:
All the time! Just seeing myself shirtless on the posters makes me very self-conscious. When the Twilight saga’s over, I’m not going to the gym for a while.


L&S: This is your first movie. What was it like working with veteran Dakota Fanning?
Charlie Bewley:
She’s wonderful. The most impressive thing is the way she works the camera with her eyes. Dakota has a wonderful stillness for a 15-yearold actress. It’s something most people don’t master in a lifetime.


L&S: Do girls swoon over your accent, or are they unable to understand you?
Charlie Bewley:
It’s a bit of both. I’ve never been asked out by an American woman, though. The one physical commonality my girlfriends have had is that they have disproportionately large heads. It’s kind of weird.


Här kommer bilderna :)

Charlie ser lite mystisk ut på de här bilderna och Chaske ser lite mystisk ut ^^

Kramar Bellz <33

3

3

3a

Bildkälla

Av Sofie - 22 november 2009 10:45

Tjosan hejsan :D

 

chris-weitz-102

Hittade en intervju mer Chris Witz, han pratade om  New Moon och de klassiska vampyrerna.

Intervjun är gjord av Rolling Stone och jag har översatt den:


Du sa att alla har frågat dig om hur det var att få sån press på dig när su tog över den framgångsrika franchisen, och de vill också veta varför vampyrer är så populära.
Ärligt talat, det fanns egentligen inte någron press för mig eftersom det fanns en garanterad publik vilket innebar att även om jag gjorde en fruktansvärd filmskulle folk ändå se den. Så när jag fick det lugnande beskedet [skratt], försöker du bara göra det bästa av filmen möjligt, vilket är vad vi syftar till att göra. Och jag kände ingenting utan stöd från fansen sedan dag ett - faktiskt första dagen var det lite tvivel eftersom jag har en Y-kromosom, men sedan dess har jag känt en massa kärlek från fansen.

 

Och varför vampyrer?
Jag har faktiskt insett att Stephenie Meyer's vampyrer egentligen inte är vampyrer - du verkligen inte se många korsningar, det finns inte mycket vitlök, de sova inte i kistor, de kan gå ut i dagsljus- de bara ser mer vackra ut. Det är bara mer som grekiska gudar. Så på sätt och vis är det om den här tjejen som förälskar sig i denna demi-gud. Jag tror att det symboliserar din första kärlek - den person som du har fallit för den du aldrig tror kommer lämna dig.


Kramar Bellz <3


Av Sofie - 22 november 2009 10:00

Hejhej :D


Jag måste säga att jag gillar twitter vad som angår Twilight eller vadet som Peter Facinelli gjorde med sin vän. Han skulle ju dansa på gatan hehe ja det var roligt!


Hittade precis en ny video med ett Twitter vad som en gjorde med sin man. Hennes man förlorade och var tvungen att gå på en dejt med Edward Cullen i Pappersformat. Ljudet är lite dåligt men den var ganska rolig.

Kram på er Bellz <3


Av Sofie - 22 november 2009 08:30

God morgon på er :D


Vill bara tacka alla er underbara läsare, ni gör det verkligen värt att blogga och då talar jag för både mig och Christina :D Ni är verkligen de bästa läsarna <3


Det har blivit som en liten tradition de senaste dagarna att börja med en liten video intervju och den traditionen får fortsätta någon dag till.

Nikki Reed och Kellan Lutz var nämligen med i The Today Show :)

Ganska skönt med en mjukstart på dagen eller vad säger ni?

Kramar Bellz :) <33 


Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Ovido - Quiz & Flashcards