Twilight  News

Direktlänk till inlägg 23 november 2009

God morgon + Nikki Reed Rachael Ray Show

Av Sofie - 23 november 2009 06:30

God morgon! :D


Är det någon mer än jag som är lycklig?

Det är måndag och ny skolvecka men är så lycklig iallafall även om det nu väntar prov och en massa annat. Men jag såg New Moon igår och jag säger bara att den var bättre än Twilight!!

Så nöjd, hoppas verkligen ni alla andra tyckte den var bra :D

Christina och jag får snart ta och fixa en diskussion om filmen och då hoppas jag att ni är med ;D


Vi tar och börjar dagen med en video intervju med Nikki Reed, hon var med på Rachael Ray Show.

De pratar om hur stort hela Twilight Sagan har blivit så stor.

Kramar Bellz <33

 
ANNONS
 
Ingen bild

Metronyx

23 november 2009 07:17

Håller med. Om än otroligt nog så var den bättre än Twilight.

 
Görel

Görel

23 november 2009 07:43

Vad roligt att du tyckte den var bra med :D
Jag skulle gärna vilja se den en gång till :D

http://www.myfanart.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se