Twilight  News

Direktlänk till inlägg 30 november 2009

Finna balans i mitt liv

Av Sofie - 30 november 2009 17:00

Hejhej!
Underbara läsare,en fantastisk tjej att blogga med,lycka,kärlek,Twilight i ett nötskal.

Jag är 16 år gammal,jag går Sveriges tuffaste gymnasielinje-IB och jag har stora drömmar för mitt liv. Jag vet var jag vill och jag ska gå igenom varenda dörr för att nå dit. Jag ska slåss med klor och jag ska visa framfötterna.

Men jag har nu,efter nästan en hel termin på IB insett att balans i mitt liv är det viktigaste jag måste ha,det har jag ingen.

Jag har under 101 dagar nu försökt kombinera skola,vänner,blogg,familj,planer för helgen,och sedan den 30 oktober-pojkvännen. Jag fixar det inte. Det har visat sig i min hälsa,i skolan,i endel vänskapsband. Det har ännu inte nått ut till att skaka om något i mitt förhållande-och jag vill inte ens att det ska snudda vid det. Så därför,måste jag tyvärr ta tid ifrån bloggen.

Jag säger inte att jag avgår 100% men det kommer kanske bli ett inlägg då och då.

Jag har pratat med Bellz endel om detta,hon vet hur jobbigt jag har haft det. Speciellt under sista tiden med min rygg och så.

Hon vet hur mycket det betyder att hon förstår och jag vill att ni ska förstå mig. Det har absolut inget med er eller bloggen eller nånting sånt att göra. Det har att göra med hur jag måste finna balans för att finna mig själv.


Jag kommer inte heller skriva nyhetsbrev alls lika ofta,som ni redan märkt. Men det kommer plinka in ett då och då.

Låt inte detta hindra er från att skriva till mig. Jag kollar twilightsagan@hotmail.com varenda dag,flera gånger om dagen och försöker hinna svara på alla era mail.

Ni betyder så mycket för mig att ni inte förstår. Endel av er prenumeranter har varit med mig sedan 25 december 2008 när jag startade min egna första blogg.


Jag älskar denna bloggen,Bellz betyder jättemycket för mig-jag har funnit en ny vän. Ni betyder en massa och vi kommer snart höras igen. Jag kommer att plinka in med inlägg innan jul,det kan jag lova.

Och tveka verkligen inte för att skicka mail till twilightsagan@hotmail.com, det skulle göra mig så lycklig.


Tack för alla era underbara kommentarer,tack för ert stöd- Tack för er!


Puss Kram
Christina<3

 
 
alexandra

alexandra

29 november 2009 14:00

Hej, jag har följt din blogg bara ett litet tag, men jag tycker att du gör ett skit bra jobb, fattar egentligen inte hur du har tid/orkar översätta alla intervjuer och dyl.! Creds till dig! och hoppas du mår bättre inom en snar framtid!

http://alexandrawedin.blogg.se

 
Ingen bild

Linn

29 november 2009 16:59

Hoppas det blir bättre snart, det är du värd (LLL)

 
Hanna

Hanna

29 november 2009 17:03

Hoppas allt löser sig och att du mår bättre snart osv. Du är en helt underbar bloggare, likt Bellz och jag vill tacka för alla fina inlägg du gör. Jag förstår inte heller hur du orkat så länge. :) Hoppas du kommer må mycket bättre så snart som möjligt!

http://www.zackariaz.se

 
Marielle

Marielle

29 november 2009 17:25

Planerar själv att söka till IB, och har hört av många hur hårt det är. Förstår inte hur du klarat av det så länge att lägga såpass mycket tid på bloggen som du gjort och samtidigt ha tid till vänner, familj och sådana grejer. Prioritera det viktigaste Christina, och bloggen är är inte det viktigaste av de grejerna du pratade om.

Jag kommer sakna dig, men det viktigaste är ju att du mår bra. Lycka till med allt!

http://waterwash.blogg.se

 
Ingen bild

Johanna

29 november 2009 20:03

Going to miss you, Christina :)

Kram

 
elle

elle

29 november 2009 20:15

jag tycker att det är bra att du tar det lungt nu ett tag, du förkänar det verkligen:)
hoppas att du mår bra snart vi alla kommer sakna dig:)

kram elle

http://hallonflickan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Helena

29 november 2009 22:28

Jag hoppas verkligen att du hittar balansen och kan blogga och vara dig själv utan att behöva stressa ihjäl dig!
Lycka till! Kommer sakna ditt bloggande och nyhetsbreven.. :/
Get well!! And soon! *känn ingen press nu xD*

 
Ingen bild

Gabbi

30 november 2009 17:33

Hoppas verkligen att du mår bättre snart Christina!!! Prioritera, som Marielle skrev, du måste faktiskt ta det lite lugnt... Relaxa lite och bara slappna av... du vet att du inte kan fortsätta med att göra allt. Det går bara inte.

 
Ingen bild

emma mytwillight vän

30 november 2009 20:50

Hej Christina!
Tycker det är kul att du och min kära vän har bloggen ihop, det blir en härlig mix på "skrivsätt"! Men tycker också det är väldigt bra, moget och ansvarsfullt av dig att ta tag i balansen i livet. Mycket kul att du vet vad du vill, det är inte alla som gör det så ta vaar på det! :D
Tror det är många som tycker så och vi önskar dig lycka till med dina mål! Men du säger ju du kommer skriva lite då och då så, det ser vi far emot!

Ha det toppen! :D

 
Emma

Emma

1 december 2009 22:51

Heej Christina!

Klart att jag förstår, min linje e också svår, men inte ens i närheten av IB o ja tkr det e jobbit - självklart har du ju då ännu mer o göra, ganska logiskt... XD

Kommer verkligen sakna dina inlägg o så, som förövrigt är underbara! Också nyhetsbreven, som faktiskt gör att det känns som att man har blivit vän med dig, även fast ja aldrig träffat dig. Jag ska försöka skriva något mail nån gång ibland (jag vet, ja e jättedålig på det...XD)

Jag tycker att du är jättestark som kan ta ett sådant bra beslut, och jag hoppas verkligen att du kommer dit du vill i livet...

Kram Emma

http://hamfeldt.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Ovido - Quiz & Flashcards