Twilight News

Alla inlägg under november 2009

Av Sofie - 30 november 2009 18:30

Hejsan :D


Måste bara visa denna amazing bil på Alice som jag hittade nyss, så fin är den   faktiskt lite mållös, jag vill cokså kunna rita så!

Bilden är målad av en tjej på devaint art som heter Elle-Gingembre.

Jag tycker ni ska kolla in hennes devaint sida, inte jätte många bilder men de som är där är jätte fina :D

Klicka här för att se mer bilder: http://elle-gingembre.deviantart.com/gallery/


Vad tycker ni om bilden?

Kramar Bellz <33


1

Bildkälla

ANNONS
Av Sofie - 30 november 2009 17:30

Hej hej :D


Nu funkar internet igen Hurra!

Det är därför det inte har kommit nya inlägg eftersom internet krånglar, hoppas det är okej.


Men jag ska ta och börja med att svara på en kommentar:

Kommentar till David Slade Eclipse Twitter
Jag undrar hur man gör för att lägga in sitt collage man skapat i scrapblog.com i sin blogg?

 

Svar: Hejsan :D

Det finns två sätt att få in din scrapblog till bloggen här kommer den första:

 1. Gör din scrapblog och spara och publicera den.
 2. Gå in på scrapblog.com igen och logga om du inte redan är inloggad.
 3. Klicka på View all my scrapblogs
 4. Välj collaget du vill ha in på bloggen och klicka på det
 5. När du har gjort det ska det komma upp två olika koder på höger sidan och du tar och kopierar koden som heter Embed in your blog.
 6. Sen skapar du ett nytt inlägg och klickar på HTML och där klistrar du in koden,klicka på updatera och spara inlägget :D

Det finns också ett annat sätt att göra det:

 1. Gör din scrapblog och spara den och den måste publiceras (Annars kan du inte få den till skrivbordet)
 2. När bilden är sparad och publicerad klickar du på ikonen i vänsterhörnet som heter File och sen klickar du på Export as JPEG.
 3. Sen klickar du på bilden du vill ha och sparar den :)
 4. Sen är du inne på bloggen och laddar upp bilden så får du den till din blogg!
 5. Hoppas du förtog hur du skulle göra :D

  Tack för kommentaren, Kramar Bellz <33

   


  ANNONS
  Av Sofie - 30 november 2009 17:00

  Hejhej!
  Underbara läsare,en fantastisk tjej att blogga med,lycka,kärlek,Twilight i ett nötskal.

  Jag är 16 år gammal,jag går Sveriges tuffaste gymnasielinje-IB och jag har stora drömmar för mitt liv. Jag vet var jag vill och jag ska gå igenom varenda dörr för att nå dit. Jag ska slåss med klor och jag ska visa framfötterna.

  Men jag har nu,efter nästan en hel termin på IB insett att balans i mitt liv är det viktigaste jag måste ha,det har jag ingen.

  Jag har under 101 dagar nu försökt kombinera skola,vänner,blogg,familj,planer för helgen,och sedan den 30 oktober-pojkvännen. Jag fixar det inte. Det har visat sig i min hälsa,i skolan,i endel vänskapsband. Det har ännu inte nått ut till att skaka om något i mitt förhållande-och jag vill inte ens att det ska snudda vid det. Så därför,måste jag tyvärr ta tid ifrån bloggen.

  Jag säger inte att jag avgår 100% men det kommer kanske bli ett inlägg då och då.

  Jag har pratat med Bellz endel om detta,hon vet hur jobbigt jag har haft det. Speciellt under sista tiden med min rygg och så.

  Hon vet hur mycket det betyder att hon förstår och jag vill att ni ska förstå mig. Det har absolut inget med er eller bloggen eller nånting sånt att göra. Det har att göra med hur jag måste finna balans för att finna mig själv.


  Jag kommer inte heller skriva nyhetsbrev alls lika ofta,som ni redan märkt. Men det kommer plinka in ett då och då.

  Låt inte detta hindra er från att skriva till mig. Jag kollar twilightsagan@hotmail.com varenda dag,flera gånger om dagen och försöker hinna svara på alla era mail.

  Ni betyder så mycket för mig att ni inte förstår. Endel av er prenumeranter har varit med mig sedan 25 december 2008 när jag startade min egna första blogg.


  Jag älskar denna bloggen,Bellz betyder jättemycket för mig-jag har funnit en ny vän. Ni betyder en massa och vi kommer snart höras igen. Jag kommer att plinka in med inlägg innan jul,det kan jag lova.

  Och tveka verkligen inte för att skicka mail till twilightsagan@hotmail.com, det skulle göra mig så lycklig.


  Tack för alla era underbara kommentarer,tack för ert stöd- Tack för er!


  Puss Kram
  Christina<3

  Av Sofie - 30 november 2009 16:00

  Tjosan :D


  Ja då var man hemma igen och det är alltid skönt!

  Slutar senare hela veckan eftersom vi har tema vecka och det är ju lite synd när man slutar ganska tidigt i vanliga fall.

  Men sånt e livet ibland.


  Men kolla vad jag hittade :D

  Två nya bilder på Kellan Lutz, det är från ett nytt photo shoot som han gjorde med  August Man Magazine.

  Han ser alltid så mystisk ut, men han böev verkligen bra på bilderna och min favorit är nog den översta.


  Kramar på er <33


  1a

  1

  Bildkälla

  Av Sofie - 30 november 2009 12:30

  Hej hopp!


  Luchrast va skönt än så länge har vi idag kollat på film och börjat på vårt 50-tals arbete och det är fortfarande lite rörigt.


  Davis Slade har koll på läget och han jobbar på bra för han håller nämligen på att regissera och klippa ihop Eclipse :D

  Han gav oss en liten update om vad han pysslar med och han skriver ett han håller på med fighscenerna och han tycker sjäv att första delen av filmen är väldigt känslofylld.

  Men som han säger detta är bara ett tidigt stadie av filmen och det finns mycket kvar att göra ;D


  Näe nu tillbaka till 50tals veckan ^^

  Kram på er <33


  BildKälla

  Av Sofie - 30 november 2009 07:00

  God morgon


  Ja då var det måndag och en ny vecka och detta innebär 50-tals vecka i skolan.

  Har ingen aning om vad vi ska göra men det jag vet är att vi inte ska ha några vanliga lektioner på hela veckan. Det låter ju inte helt fel :P

  Och vi ska jobba med modet och det är något om jag gillar så det blir nog en bra vecka :D


  Okej slutsnackat om mig och över till New Moon!

  Hittade en lista över lite olika saker om New Moon öppningen, jag tyckte själv att det var ganska roligt att läsa så jag hoppas att ni gillar det med.


  • “New Moon” nabbed the No. 1 opening of all time in Australia ($15 million) and New Zealand ($2.6 million).
  • In France, “New Moon” debuted to $19.3 million from 755 prints via SND after unspooling Nov. 18, the ninth-best weekend ever for a U.S title. This was the No. 2 opening of the year after “Harry Potter and the Half-Blood Prince,” which went out on 200 more copies. France was the top territory for “Twilight” at $23 million — “New Moon” did almost as much in just its bow.
  • “New Moon” grossed $19.3 million in the U.K
  • Sequel pulled in $14.2 million from 699 screens over its five-day opening in Italy, via Eagle Pictures. The boffo outing marked Italy’s second top bow ever for a pic opening on a Wednesday after “Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl.” Pic’sItalo take over the three-day weekend was $9.8 million for a $14,000 per-screen average.
  • Spanish distrib Aurum reports “New Moon” pocketed $11.4 million over the weekend. “New Moon” went out on 634 playdates for a screen average of $18,450. Pic, which bowed Nov. 18, recorded a five-day take of $14.6 million, and is the fifth-best opener ever.
  •  In Russia it grossed $7 million from 650 screens, according to initial figures collected by Russian Film Business Today. Gross is ahead of other recent strong first weekend openings such as “Cloudy With a Chance of Meatballs,” which opened with a $3.7 million gross. and last year local wartime satire “Hitler Kaput” did $5.2 million over its first weekend.
  • In Mexico, “New Moon” grossed $7.8 million, with $1.6 million coming in midnight shows alone Nov. 20.“New Moon’s” next assault: Germany and Portugal over the Nov. 27-29 weekend.

  Imponerande siffror!

  Nu måste jag till skolan, Puss & Kram på er Bellz <33  Källa & Bildkälla

  Av Sofie - 29 november 2009 21:30

  God night alla fantastiska :)


  Som ni säkert har läst så har Christina skrivit ett lång inlägg om att hon ska ta det lite lungt med bloggandet, hon kommer kanske skika in en och annan gång.

  Jag förstår henne, det är mycket i skolan och självklart går hälsan hälsan före så jag tycker att vi ska stötta henne! Vill ni läsa hennes fina inlägg klicka här:


  Sen har jag också glömt att presentera vinnarna i vår senaste tävling, det fick bli lite utslagfrågor och sen blev det lottning eftersom ni läsare var så duktiga på att svara rätt på frågorna.

  Så vinnarna blev Emma och Marielle, ett stort Grattis :D

  Kolla in deras blogga på http://emmaanystrom.blogg.se/ och    http://waterwash.blogg.se/.


  Jag hoppas verkligen att ni har haft en underbar söndag och första advent idag!

  Här kommer en sammanfattning:  Jag måste bara fråga er om en sak också.

  Tycker ni att det kan vara dags att ta en diskussion om New Moon nu?

  KOmmentera vad ni tycker ;D

  Sov Gott, Kramar Bellz <33


  P.s videon gjord av mig :)   Av Sofie - 29 november 2009 21:00

  Hejhej på er :D

   

  Nu har vi ätit pepparkakor och drucit glögg och lyssnat på julmusik.

  Det var riktigt mycikgt och nu har vi slagit in en massa små paketer till min lillasysters adventskalender.

  Ganska roligt och det börjar faktiskt sakta kännas som jul :D

  Men jag hittade en intervju med Ashley Greene och hon pratar bland annat om Breaking Dawn.

   

  ET: Vilken var din första reaktion på New Moon?

  Ashley: Tonen, färgschemat, och värmen i det är vackert. Jag tror [regissör] Chris Weitz gjorde ett riktigt fantastiskt jobb. Och sedan efter att ha sett Taylor Lautner, jag var verkligen imponerad. Jag menar, han är en 17-åring och han byggde upp 30 pounds i muskler och förandlades till en helt annan person än han var i den första. Han bar den här filmen, och jag tror att det är en svår sak att göra, särskilt när du är upp mot karaktären Edward. Det är mycket att leva upp till, och jag tror han gjorde det rätta och han gjorde ett fantastiskt jobb.


  ET: Vilken var din favorit scen i filmen?

  Ashley: Åka till Italien och att få vara en del av Volturi scenerna var stort! Dakota Fanning är fantastiskt. Jag tittade på hennes filmer innan jag ens började agera. Och jag fick jobba med Michael Sheen och han är en fantastisk, fenomenal skådespelare och det var fantastiskt att kunna lära sig av honom och se honom göra scenen och titta hur den kommer till skärmen.

  ashley-greene_l1

  ET: Han ger den scenen mycket värdighet.

  Ashley: Det var så lätt för honom. Han kontrollerade scenen. Jag har inte arbetat med en aktör i denna kaliber men vem kan göra något sådant. Det var verkligen häftigt att se.


  ET: Om du kunde välja regissör till Breaking Dawn, Vem skulle det vara? Ashley: Jag var nyss på MoMA [New Yorks Museum of Modern Art], och de hyllade Tim Burton, och jag såg en hel sammanställning av hans filmer och konstverk och jag tror han är en utomordentlig konstnär. Jag tror att det skulle vara riktigt coolt att ha hans prägel på det, eftersom det är en mycket udda bok, det finns några mycket konstiga ögonblick. Han skulle faktiskt har en riktigt konstig och cool twist på det. Och om vi kunde göra det på rätt sätt, skulle det vara bra att ha två filmer. Du vill absolut få alla viktiga delar i det och du vet hur hardcore och passionerade fansen är och det skulle vara svårt om något blev utelämnat. Så om vi kunde göra det rätt, skulle det vara bra att ha två filmer.


  Ja det blir spännande med Breaking Dawn, vill bara att Summit ska bekräfta att den blir film :D

  Kramar Bellz <33


  Källa

  Presentation

  Omröstning

  vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
   Twilight
   New Moon
   Eclipse
   kan inte välja, alla är lika bra :)

  Fråga mig

  94 besvarade frågor

  Kalender

  Ti On To Fr
              1
  2 3 4 5 6 7 8
  9 10 11 12 13 14 15
  16 17 18 19 20 21 22
  23 24 25 26 27 28 29
  30
  <<< November 2009 >>>

  Sök i bloggen

  Senaste inläggen

  Kategorier

  Arkiv

  Tidigare år

  Följ bloggen

  Följ Twilight News med Blogkeen
  Följ Twilight News med Bloglovin'

  Länkar

  RSS

  Besöksstatistik

  Gästbok

  esafe

  ESafe.se

  Gratis Bio

  Gratisbio.se

  Webfaktura

  Öresbud


  Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se