Twilight  News

Alla inlägg under november 2009

Av Sofie - 29 november 2009 20:30

Go kväll på er :)


Älskar Fanart och jag hittade bilder från en jätte duktig tjej som heter Yasmine och vill ni se ännu mer av hennes underbara bilder klicka här: http://yasminenevola.deviantart.com/gallery/


På de översta bilderna står det "Bella I Can't live in a world where you don't exist".

Blir verkligen imponerad av de här fina bilderna, vad tycker ni om dem?

Kramar Bellz <33 


Last_Time_by_YasmineNevolaPrendimi_per_mano____by_YasmineNevola


Cover_illustration_by_YasmineNevola

Bildkälla

ANNONS
Av Sofie - 29 november 2009 19:45

Tjoo!


Jag har visat ett liknande klipp tidigare men detta är lite längre och man får veta lite mer ;) Intervjun är med Robert Pattinson och de snackar New Moon.

Vet ni vilken karaktär Robert skulle vilja spela om han inte spelade Edward? Har han någonsin stulit något från set? Och vilken scen var den jobbigaste att filma?

Detta får ni veta i videon under, verkligen sevärd :D

Kramar Bellz <33Videokälla

ANNONS
Av Sofie - 29 november 2009 19:15

Hejsan Svejsan :D


Jag är en som verkligen älskar Robert musik och jag kan lyssna på hans låtar om och om igen! Hittade en liten artikel där han pratar om sin musik :)

Den kommer här under, men först en fråga vilken är er favorit låt med Robert Pattinson?


The world knows that Robert Pattinson is an actor that can take on any role and do it very well. However, in a new interview the ‘New Moon’ star discusses his musical aspirations and what it will take for him to release an album one day, but that he wouldn’t want people to buy it with a sticker that said, ‘By the vampire of Twilight‘ on it. Pattinson wants the music to be appreciated in its own right.


When asked about his music, Pattinson says: “I write songs that’s true, I’ll record a few tracks as soon as I finish the promotion for the movies, but before I won’t do anything.” He continued: “I don’t want to release an album which has a sticker on it saying, ‘By the vampire of Twilight,’ on it.” He adds: “If the record is released one day there won’t be my name or my picture on the cover. Everyone would be biased. No one would listen to it.”


Här under kommer två låtar som heter To Roam och Stray Dog :D

Kramar Bellz <3


Av Sofie - 29 november 2009 18:30

Tjosan :D


Rachelle LeFevre ska vara med i en det nya numret av tidningen Flare och hon ska var acover girls!

Inte illa va, Rachelle är verkligen jätte vacker så ett bra val till omslaget :D

Hittade en video med lite bilder från tidningen och man får också se omslaget.


Kan fortfarande inte riktigt släppa att de bytte ut Rachelle i Eclipse, men Bryce kommer säkert att göra ett kanon jobb.

Kramar Bellz <3


Videokälla

Av Sofie - 29 november 2009 16:00

Hejsan :D

Nu bär det av till julskyltning en stund och sen blir det väll pepparkakor och glögg.

Mysigt är det allt ^^


Men innan jag ska iväg ska visa er två videos.

Som ni vet finns det en massa parodier på både Twilight och New Moon men just de här versionerna hade jag aldrig sett innan :P

Det är med dockor?!

Ja jag vet inte vad jag ska säga om videosarna under, men kolla och se vad ni tycker om dom.


Kramar Bellz <33Av Sofie - 29 november 2009 15:00ENTERTAINMENT WEEKLY: Anyone who’s listened to the Twilight DVD commentary knows that Robert Pattinson wasn’t a fan of Edward’s pea coat. newmoonpattinson
TISH MONAGHAN: He wasn’t a fan of the pea coat. He wore it in virtually every scene, and I think maybe he just got tired of it. I’m guessing. [Laughs] He just wanted a more mature look. That was part of Edward’s Grade 11 year, and now he’s getting into his graduation year, he’s in a relationship. He had worn hoodies and jeans and sneakers, and Robert, the director [Chris Weitz], and I all wanted to portray him more as a gentleman, more elegant and classic. With our vampire characters, I always went back to the time period in which they were turned to see if there’s any element I could try to simulate in contemporary clothing. He came out of the Edwardian period, around 1910. Of course, most of the gentleman from that time would be wearing suits, coats, hats, etc. We had to pick something that was iconic for the character that would suffice to be used throughout the whole film. At the very beginning of the film, he has one school outfit, and then there’s Bella’s birthday party and disaster strikes. So Edward ends up in that same costume for the remainder of the film. I was thinking of just putting him in a dress shirt and a pair of pants, but Robert wanted to be in a suit.

So I found a modern contemporary look that would be appealing to him and to the massive fan base, a very slim cut, and a fabric that to me was a bit Old World — this beautiful tweed fabric that we got out of England. It had the gray base, which is kind of essential for the Cullen characters in their cool tones, but also had little interesting flecks of blue, which is also Cullen, and a tiny little bit of rust, which I liked because Bella wears earth tones and that kinda linked her into the picture. The general texture of the suit would hold up well no matter what setting he was in: Inside the house for the party, or in the forest, or in the Volturi chamber. We had to show wear on the suit, and it’s much easier to rough up something that has texture to it than just a flat piece of wool. His pants are worn at the knees, they’re rumpled.


I don’t know if anyone’s looking at his pants when he removes his shirt in Italy.
The fans were very excited to see that, I don’t know if Robert was particularly excited to perform that in front of 1,500 people. I think it was quite hard for him to do. We originally tested Edward in a plain white shirt, as a forlorn-looking option. That is also what Robert wanted — he wanted something that would wash him out. But you need to have a color that makes you pop, and so we actually dyed the fabric this beautiful ink blue ourselves. It highlighted his vampire white skin really well. I think it’s a great moment when we see him in these clothes that he’s worn from September to May. When he goes to sacrifice himself, he’s in disrepair. Robert and Chris wanted his shirt to have a rip across the chest, so that’s what we gave him. It’s really kind of tragic to watch him take off his shirt, because he really is sacrificing himself. It looks like he’s just giving up. He’s exposing himself and he’s completely vulnerable, and he just takes his shirt off and he drops it at his feet with his eyes downcast. Then he gets attacked by Bella, who shoves him inside the doors. [Laughs] I don’t find it like a beefcake moment. It really is a moving moment, and I think Robert did a really amazing job for that scene.

The tear across the chest was to symbolize that his heart was torn out when he thought he lost Bella?
Maybe. [Laughs] They just said, “Rip it across the chest.” I said, “Are you sure? No shirt’s gonna rip like this.” And they said, “Yes.” So I did it.


Why couldn’t he remain shirtless for the indoor fight scene? Why put on the robe?
Originally, the guards who grab him were supposed to be coming from the outside — that’s why they give him the robe. But the setting was changed, and they grab him on the inside. So why do they hand him this robe? Because, quite honestly, it looks very cool fighting with this long, flowing garment, and it does hide pads, protect him.


Jag tyckte Edwards pea coat var jätte fin ^^

Vad tyckte ni?

Kramar Bellz <33


Källa

Av Sofie - 29 november 2009 14:15

Tjo på er :D


Jag hittade lite nya bilder från olika tidningar, just nu är Twilight Sagan Het!

Stjärnorna syns i väldigt många tidningar och jag hittade bland annat bilder från OK! Magazine i Australien :D

Bilderna är verkligen jäte fina och det photo shootet var så bra!


1

1aSen lite bilder  på Twilight hunkarna :D

Bilderna under kommer från  U Heat magazine och de hade bilder på Taylor Lautner, Robert Pattinson och Kellan Lutz!

Kramar på er Bellz <33

12

Bildkälla

Av Sofie - 29 november 2009 11:30

Hejsan :D


Jag hittade en intervju med Robert Pattinson som han gjorde med Mtv Radio och jag har översatt den här under.

MTV: Berätta om hur du arbetade med Chris Weitz. Vilka var dina tankar när du först fick hans numera berömda “orientation guide”?

Robert Pattinson: När han gav ut det, var det som en överraskning, jag menar, jag hade aldrig fått det av någon annan regissör. Det var 40, 50 sidor lång, den här grejen. Och detta är förutom en massa brev och e-post och allt [han hade skickat oss], försöker visa att han är på samma sida som oss och han är helt med oss att göra filmen. Och han vacklade inte en gång ifrån den inställningen under hela filmen. Det kanske låter löjligt hur mycket beröm han får. Jag var just med hans fru och honom i Japan, och hon var trött på det! Men han är som ett helgon. Han är en av de bästa människor jag någonsin träffat, än mindre regissörer. Jag tror på många sätt  det som visas i filmen - det fick mycket hjärta.


MTV: Eftersom du bara var i delar av filmen, kändes du utanför av dina robertpattinsonnewmooncastmates? Önskade dy att Edward var med mer i "New Moon" ?

Pattinson: De [hallucination] Scenerna var de svåraste scenerna. De var inte riktigt svåra då, men när jag såg den första klippningen av filmen, tänkte jag, [vi måste göra om detta], vi har ändrat dem ganska mycket i redigering och ADR, främst på grund av att det är så svårt. Det är inte Edward du spelar, det är en manifestation av Bellas ensamhet och desperation. Det var alltid mycket svårt - Jag försökte be Kristen, "Hur skulle du spela?" Så för att vara ensam, jag tror att jag alltid känt mig lite isolerad eftersom karaktären i hela serien. Jag tror det är hur han är.


MTV: Uppskattar du Edward mer med varje film?

Pattinson: Det är lustigt, för när jag läste "New Moon", det gav mig idéer om hur man spelar honom i den första. I den första, fortsätter han från början till slut en idealistisk karaktär, i det andra, gör han ett misstag som är erkänt av alla, inklusive sig själv. Han är helt underminerad av mer kraftfulla varelser, och han undermineras känslomässigt av människor också.


MTV: Är du en romantisk person i verkliga livet?

Pattinson: Jag har inte gjort så många romantiska saker i mitt liv ... Jag gillar det romantiska scenerna. Jag kände mig mycket av historia i "New Moon" är mycket hjärtskärande och sann.


Kramar Bellz <33


Källa

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se