Twilight  News

Alla inlägg under november 2009

Av Sofie - 28 november 2009 19:15

Tjosan :D
Hittade ett klipp från extra där de pratar om Eclipse och redan mer än ett halvår innan filmen kommer på bio så försöker i fans att få reda på mer om filmen. Men det är klart att vi gör vi är ju nyfikna :D
I detta klippet får vi se de nya skådespelerskorna som kommer att vara med i Eclipse och lite kommentarer från de nuvarande skådespelarna.
Jag tycer det var en mycket bra video kolla gärna på den, på slutet kommenterar också Kristen och Stewart om Breaking Dawn ;D
Kramar Bellz <33

ANNONS
Av Sofie - 28 november 2009 18:45

Hej på er underbara läsare! :D


Nu är jag hemma igen efter en intensiv shopping dag, sov ju över hon min vän igår och sen kom mamma kl.09.00 och hämtade mig.

Vi skulle handla julklappar och lite annat smptt och gott och nu är vi hemma igen och det är skönt att få sätta sig ner och ta det lungt ;)

Det blev också skor, ögonhängen och tröja inhandlat och en massa julklappar så en lyckad dag!


Nu ska vi se vad det har hänt på Twilight fronten idag?

En rolig sak jag hittade var om New Moon Soundtracket, enligt Atlantic Records har The Twilight Saga, New Moon Original Motion Picture Soundtracket fått en platina certifiering av Recording Industry Association of America eftersom försäljningen överstiger 1 miljon sålda skivor.

 Twilight Original Motion Picture Soundtrack vann priset för Favorite Soundtrack vid American Music Awards.

New Moon Soundtrack

"The Twilight Saga: New Moon Original Motion Picture Soundtrack" stiger denna vecka på Billboard 200, ranking # 8 och sålde mer än 93.000 skivor i sin sjätte vecka på försäljning. Soundtracket, som debuterade i oktober, har också fått platina RIAA-certifieringen för försäljning som överstiger 1 miljon sålda skivor. "The Twilight Saga: New Moon" soundtrack, som nådde # 1 i sin första hela veckan i butikerna och på nätet, skrev historia som första gången någonsin ett ljudspår och dess uppföljare har båda nått 1: a plats på listan. Dessutom har soundtracket legat kvar i topp 10 på Billboard 200 sedan dess release.


I andra nyheter, "Twilight-Original Motion Picture Soundtrack" tog hem priset för Favorite Soundtrack vid årets American Music Awards. "Twilight" har idag sålt mer än 2,3 miljoner exemplar enbart i USA och över 3,5 miljoner exemplar världen över. Soundtracket har legat på Billboard 200 för 55 veckor i följd.


Det var absolut inte dåligt! Va roligt att det går så bra, blir riktigt imponerad ;D

Vilken är er favorit låt på New Moon Soundtracket?

Måste säga att en av mina stora favoriter är Anya Marinas låt Satelite Heart och Muse's låt I belong to you!

Kramar Bellz

Källa

ANNONS
Av Sofie - 28 november 2009 17:21

Hejhej!
Nu har jag suttit och gjort läxor verkligen hela dagen och jag är helt slut,så det känns som om jag kommer tuppa av helt och hållet snart.
Men ikväll är det Paradise Hotel XL,enda tills 23.30, gissa vem som sitter bänkad!

Det jag kommer skriva om nu,är SPOILERS för er som inte sett New Moon!!!


Först nu,en video med Melissa Rosenberg,som skriver manusen till twilightsagan filmerna.

Här berättar hon (har även översatt delen ur intervjun med henne) om att hon gjorde Victoria till anledningen till Harry Clearwaters död.
"I Boken,nämns Harry Clearwaters död,hjärtattacken,som nånting inte så stort,fast att det spelar en väldigt stor roll i struktureringen av böckerna" sade Melissa. "När jag läste att Harry Clearwater får en hjärtattack fick jag en idé. Stephenie Meyer specificerar inte vad som orsakade hjärtattacken,som jag tänkte,det skulle kunna orsakas av något som skrämt honom. Det skulle orsakas av rädsla".

Som Melissa sa,i romanen finns där ingen förklaring för Harrys död,bara att det hände. Genom att berätta det så var det en syn av Vicotoria medan han och Charlie var ute och "jagade" efter vargflocken som orsakade hjärtattacken,det är inte med i Stephenies saga,utan det lägger mer till en ny dimension till ögonblicket.

"Det var ett sätt att hålla kvar Vicotira,det var ett sätt att hålla Charlie och jakten levande, faran för Charlie levande" sa Melissa. "Och det är där vi får en underbar action sekvens med Victoria som smälter in med alla andra viktiga delar av filmen och för fram filmen och de bra delarna i boken också. Jag gillar särskilt det".

Kram

Christina<3

Av Sofie - 28 november 2009 11:00

Hejhej!
Hoppas alla mår bra idag,denna lördag, Christina ska spendera hela dan med *trumvirvel* LÄXOR!

Har man fem prov och labbrapport+matteläxa nästa vecka så har man,eller vad säger ni?


Iaf,jag har hittat en intervju med Taylor Lautner,när han var på Lopez show, med George Lopez. Som vanligt underhållande när Lautner är med!Kram

Christina<3

Av Sofie - 27 november 2009 21:15chris-weitz-new-moon_l

 Tjohej :D

 

Vi ska snart kolla på film, men först tänkte jag att ni skulle få en lång intervju med Chris Weitz :D

  

What was your biggest fear going into [opening] weekend?
CHRIS WEITZ:
I didn’t have any particular fears. The tracking numbers were enough to indicate that I wouldn’t be letting the studio down. But if one could imagine their biggest fears, it would be complete rejection of the movie, by the fans. What I’ve realized over the last week is I won’t necessarily get good reviews for this movie. Having swallowed that, this was made for the fans, and if you don’t get it, then you don’t get it.


Did the negative reviews surprise you?
Nothing surprises me in terms of reviews. Having been a reviewer myself, there are only two ways to spin this story. You can either be the one guy who says this is a great movie, or more likely, take a more jaundiced view of the whole thing. And given the media blitz that has accompanied New Moon, it’s rather unsurprising. I do wish there was more appreciation for cinematographer Javier Aguirresarobe. I think he’s a genius and I think he made something beautiful.


A lot of fans say they like the movie more than the book, that New Moon was their least favorite book in the series.
New Moon takes a lot of time to read and you have a lot of time without Edward in the picture. And here in the compressed scenario of the movie, there is less time without RPatz. And the fact that Taylor [Lautner] does such a great job, to the reading audience who’s been very skeptical of him, here he is in the flesh, and it’s quite something.


What do you think is Taylor’s best scene?
When he jumps into Bella’s room. There is so much pathos there even though it’s melodrama, there’s something touching about it. Or maybe the last moment he has, just when he says Bella’s name. You sort of understand just how crushed he is at that moment. There are a few times where he’s absolutely that guy and it’s really lovely. He’s that guy for the fans and that’s what I always thought he could do.


Do you think Kristen evolved as an actor in this movie?
I’m not sure she evolved as much as she had room to run. She’s a thoroughbred as far as actors go. To me, she can do know wrong. The experience of working with her and the caliber of work she was doing was pretty extraordinary. Let’s put aside girl in love with a vampire, her ability to manifest these emotions below the surface, above the surface just to get things right. She’s extraordinarily exacting of herself and in those moments where I was able to give her the room to do that are things I’m very proud of.  That’s a high point.

You made the movie you wanted to here?
Yes, pretty much. In terms of what I wanted to do with the gloss of the picture, the look of the picture, I’m very satisfied with it. And satisfied to touch back with the crew and the actors and to feel we made it under humane conditions as well. No actors were harmed in the making of this movie.


What about dealing with the paparazzi? Did you have any run-ins?
I did a bit of a Sean Penn at LAX. When we were leaving for the European tour. We had left from our L.A press junket to go to LAX and someone nearly ran us off the road trying to get to one of the cars. We were followed by eight different vans and there was some really dangerous driving. And I understood for the first time how things happened to Princess Diana (I don’t think I’m Princess Diana), and I understood for the first time why celebrities lash out and what’s that about. My first thought upon getting out of the car was, “Who was that driver of the car?” I never found him, but I did lift someone by the hood. A photographer. He was in my way. They have a legal right to be there but they don’t have an ethical right, and he was obstructing my path, and there was someone else I threatened to knock their teeth out. It’s not like me but I felt very protective at that moment and very attacked. There is a huge difference between the attention of the paparazzi and the attention of the fans. The fans have been lovely. The paparazzi in my opinion are a very low form of primate.


Kramar på er <3

Av Sofie - 27 november 2009 20:15

Hej!

Hittade en video med Peter Facinelli när han var med på Jimmy Kimmel Live. Och fansen skrek inte lite när de han kom in :D

De pratar bland annat lite om People Magazine och att han fyller/fyllde år igår.


Kram

Christina <3


Av Sofie - 27 november 2009 19:45

Tjo på er :)


Jag och min kompis hittade ett test på 4tnz där man kan se vilken hemlig Volturi kraft man har.

Ganska roligt så vi testade, vill ni också göra testet klick här:

http://www.4tnz.com/node/33909


Vad fick du?

Vi fick:

MAKING PEOPLE HAPPY

Volturi aren't ALWAYS so dark and serious. Did you know there's a character named Didyme, who has the power to make others feel awesome? With your optimistic attitude and sparkly personality, that's your cup of blood-flavored tea!


Kramar Bellz


1

Bildkälla

Av Sofie - 27 november 2009 19:15

Tjohej :D


Hoppas ni har en bra fredagkväll allihopa.

Jag och min kompis har precis ätit lite mat och det var jätte gott!

Min kompis är så snäll att hon lät mig gå in och gjöra ett litet inlägg och vi vi fick ett kanon tips från en av våra läsare.


Man kan redan nu beställa New Moon Dvdn på cdon.com.

Det står inte när den kommer ut men det som är bra är att så fort den släpps skickas den hem till dig :D

Klicka här för att beställa: http://cdon.se/film/new_moon-4220360

Och jag vill så gärna ha den nu!

Många Kramar Bellz m, vän :D <33


Bildkälla


Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se