Twilight  News

Direktlänk till inlägg 6 december 2009

Åtalet mot Stephenie Meyer läggs ner!

Av Sofie - 6 december 2009 17:15

Hejsan svejsan :)


Kommer ni ihåg att Stephenie för ett tag sedan blev stämd på din bok Breaking Dawn, den skulle vara kopierad från en annan bok med liknande handling?

NU har iallafall Stephenie vunnit och Breaking Dawn är bara hennes verk!

Såhär stog det på Twilight Lexicon:


“The Honorable Otis D. Wright II of the United States District Court has ruled in favor of Stephenie Meyer and Hachette Book Group and has dismissed with prejudice Jordan Scott’s claim of copyright infringement.


In his ruling, Judge Wright stated that the two works have little in common and that the “characters in the two works are vastly different.” The decision admonishes Scott for “the deceptive presentation of the alleged similarities” and notes that she “has twice manipulated aspects of the subject works in order to create the appearance of similarity.”


While an attempt to ride on someone else’s success may not be surprising, it is encouraging that the courts and the public are not so easily misled.


This judgment confirms what we have known all along – Breaking Dawn is a wholly original work by Stephenie Meyer and this was a frivolous lawsuit brought for the purposes of publicizing the plaintiff’s personal publishing aspirations. Hachette Book Group and Stephenie Meyer are pleased to be able to put this case behind us.”


Heja Stephenie :D

Kram på er underbara <33

 
ANNONS
 
elle

elle

5 december 2009 13:11

yeey go sthephenie! Gud va arg jag skulle bli om de stämmde henne och hon var tvungen att betala!
:)

kram elle

http://hhallonflickan.bloggagratis.se

 
Celena

Celena

5 december 2009 23:42

Mycket bra! :)

http://celineangelic.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se