Twilight  News

Direktlänk till inlägg 6 december 2009

New Moon Recension & Diskussion del1

Av Sofie - 6 december 2009 21:00

Hejsan Hoppsan :D


Jag har som sagt frågat er om ni vill ha en liten diskussion om New Moon och om man kollar på vad majoriteten söger så vill de ha de.

Har väntat ett tag för tat så många som möjligt skulle ha chans att se filmen så har du inte hunnit se filmen så varnar jag er för att det kan komma att bli spoilers i inlägget.

Jag tänke nu dra igång att både sammanfatta och skriva vad jag tyckte om filmen ;D

Blir det för långt kanske jag delar upp det, vi får se.


New Moon:

Den 19 november i år hade äntligen New Moon premiär och det fann många förväntansfulla fans runt om i världen. Jag har hört både negativ och positiv respons på filmen men till stört del har det varit mycket positivt.

Alla ni som har sett filmen vet ju hur den började, man fick se klipp från Italien redan i början och ett fint citat i bakgrunden "These violent delights have violent ends, and in their triumph die, like fire and powder, which as they kiss, consume."

Citatet är hämtat ifrån Romeo & Julia och det är ett tema man kan se på flera ställen i filmen, redan här började hjärtat bulta och man blev mer och mer nyfiken. Sen kom scenen från boken när Bella ser sig själv som gammal och jag tycker att detta var en mycket välgjord scen.

Efter dröm scenen så kommer Charlie in och jag måste säga att han passar så bra i rollen som Charlie, han är en sån underbar skådespelare. Han skojar lite och man kan inte hålla tillbaka leendet som sprider sig på läpparna när han skojar med Bella.


Bildkälla


Som ni säkert känner igen från boken så gillar inte Bella att hon blir äldre, hon är ju faktiskt ett år äldre än Edward vilket hon inte finner det minsta roligt.

Henns vänner som vi också såg i Twilight är på plats men försöker vara deskreta om födelsedagen.

I Twilight var det ju inte så mycket kyssar mellan Edawrd och Bella men redan här på parkeringen märker man deras starka band mellan varandra. Men sen kommer Jacob och ger sin prsent och jag vet inte varför men jag blev lie arg på honom för att han störde dem :P


I New Moon finns det många bra scener och en av de jag tycker mycket om är scenen där man ser Alice och den som kommer efter i klassrummet. Alice är som ni kanske vet en av mina favoriter och hon är så glad och Japser manipulerar Bellas känslor. En rolig scen :D Sen är det scenen när de sitter och kollar på Romeo och Julia och en rolig sak var när de visar alla ansikten och Eric sitter och gråter, visst älskar vi känsliga killar?

Edward tvingas citera och detta är helt underbart


"O, here
Will I set up my everlasting rest,
And shake the yoke of inauspicious stars
From this world-wearied flesh. Eyes, look your last!
Arms, take your last embrace! and, lips, O you
The doors of breath, seal with a righteous kiss
A dateless bargain to engrossing death!"


Efter det är det så mycket som händer så det får vi ta imon, märkte att det hade blivit ganska mycket :P Men det bara flöt på när jag skrev och jag hoppas inte att ni blev uttråkade ;) Om ni vill dela med er av vad ni tycker och tänker om det vi tog upp här kommentera då eller maila till mytwilight@live.se

Stora Kramar Bellz <33

Bildkälla & Bildkälla

 
ANNONS
 
elle

elle

6 december 2009 21:06

hejsan svejsan:)
åå vad roligt med din egna resension:)
jag vet charlie ska se ut så, mina kompisar sa att han inte passar, de hade tydligen tänkt att han skulle vara tjock och liten med lockigt hår:P
Men jag såg filmen 2 ggr innan jag läste böckerna så jag tänker alla karaktärer som de är i filmen:)

jag vet jag blev skit arg på Jake, jag tycker inte om Jake, asså på riktigt jag gillar honom inte,men i slutet när Bella "dissar" honom så var det faktiskt lite (men bara lite) synd om honom:/

yeey go känsliga killar, de är svåra att hitta, så när de försvinner ur ens liv gör det extra ont:)

Nej vi är inte uttråkade:)!!!
kram elle

http://hhallonflickan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Metronyx

7 december 2009 07:23

Uttråkade nej, det är ju det här som är roligt : D.Alltså Billy Burke är nog den skådis som passar bäst i sin roll. Jag håller med om att han är värd ett leende. Jag tyckte de löste både dröm och film scenerna ganska bra. Fast det hade varit intimare om E & B hade varit hemma hos henne som i boken. Men då hade vi missat Erik's tårar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se