Twilight  News

Direktlänk till inlägg 7 december 2009

Peter Facinelli Intervju

Av Sofie - 7 december 2009 17:30

Hejsan ;D


Jag hittade en ny artikel från L.A Times som de hade gjort med Peter Facinelli här kommer översättningen:


peter-facinelli-505

"New Moon", den senaste versionen av den massivt framgångsrika "Twilight" sagan fortsätter regera i biograferna - den har dragit in mer än 230 miljoner dollar sedan den 20 november då sen hade premiär - Peter Facinelli, som spelar Dr Carlisle Cullen, patriarken av Cullen klanen, tycker fortfarande att ivern är lite skrämmande.

 

Det finns inte många filmer - Jag kan inte ens tänka på fem - som folk skulle slå läger utanför "sa Facinelli, 36,  innan han gick framför kameran. "Det är  överväldigande. Jag känner mig mycket lycklig att vara en del av något sådant. Inte många skådespelare kan säga det. "


Ja det är ett stort fenomen Twilight Sagan, fans som tältar utanför filmen det är inte dåligt! :D

Stephenie Meyer kunde nog aldrig drömma om att hennes böcker och Twilight serien skulle bli så stor!

Kranar Bellz <33


Källa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se