Twilight  News

Direktlänk till inlägg 13 december 2009

Vinn Armband!

Av Sofie - 13 december 2009 21:00

Hej hej :D


Ja som sagt har jag mycket att göra just nu, så det blir inte roligare ikväll.

Jag bjuder på en snygg bild på Taylor :D

Under är en påminnelse om tävlingen om det handgjorda armbandet.


Untitled-4


Om ni vill vinna armbandet gör ni såhär:


  • Skicka ett mail till mig som ni döper till Jultävling!
  • Min mail är: mytwilighttavlingar@hotmail.com
  • Ni behöver inte skriva något i mailet
  • Tävlingen pågår till den 13e december
  • Jag lottar mellan de tävlande och den som jag drar vinner armbandet

Inte så svårt! ;D

Kom igen och maila så har ni kanske chansen att vinna armbandet!

Den som vinner får sedan skicka sin adress så att jag kan skicka paketet.

Vill ni se bilden på armbandet klicka här: Jultävling!

Sov gott på er :D

Kramar <33


Untitled-3

Bildkälla

 
ANNONS
 
Sara

Sara

13 december 2009 22:39

Det där såg verkligen itne ut som Taylor haha.. såg annorlunda ut

http://www.sarasliv.bloggplatsen.se

 
naba

naba

14 december 2009 16:39

hej!!
jag undrar om det kostar nåt att vara med i jultävlingen?

http://thehost.bloggsida.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se