Twilight  News

Direktlänk till inlägg 15 december 2009

Julklapps tips :D

Av Sofie - 15 december 2009 21:30

Hejsan :D


Jag har suttit en stund och letat upp lite olika saker som man kan tänka sig att önska sig i julklapp. Som ni vet finns det mängder av olika saker  som man kan önska sog när det gäller Twilight Sagan :)

Jag har gjort en lista över en massa olika saker som ni kan önska er och det finns också länkar som ni kan klicka på för att komma direkt till stället som säljer det ;D


  • En bra sak kan ju vara Twilight sagan alltså böckerna om man inte har dem, på adlibris kan man köpa Twilight böckerna.
  1. Twilight på Svenska Klicka här! där finns böckerna som inbundna och som pocket ;) Priset varierar beroende på vilken bok.
  2. Twilight böckerna på engelska kan du köpa om du klickar här!  Priset varierar beroende på vilken bok.
  3. Twilight böckerna finns också som ljudböcker på adlibris klicka här! Priset varierar beroende på vilken bok.
  • Om du tyckte om Twilight (filmen) kan man ju också önska sig den om man inte har den.
  1. Du kan köpa den vanliga skivan om du klickar här! Kostar ca 149kr, vet inte om detta gäller frakt också.
  2. Du kan också köpa en specialutgåva som innehåller massvis med extra material om du klickar här! Kostar ca 239kr på Discshop, vet inte om detta gäller frakt också.
  • Till Filmerna har det också kommit ut skivor med muisk.
  1. Twilight Soundtracket innehåller 12 låtar och kan köpas på Cdon.com, klicka här, kostar ca 99kr, vet inte om frakten är inräknad.
  2. Twilight The Score är en skiva som innehåller musiken som spelas lungt i bakgrunden i Twilight. Kan köpas om du klickar här! Kostar ca 159kr, vet inte om frakten är inräknad.
  3. The Twilight Saga New Moon Soundtracket innehåller 15 stora låtar från fantastiska artister, kostar ca 149kr om ni klickar här!
  4. The Twilight Saga New Moon har också en skiva som heter The Score som innehåller dden stämningsfulla bakgrundsmusiken. 21 olika låtar.Tyvärr går den bara att boka på cdon.com, klicka här!
  • Det finns också olika böcker som handlar om hur man har gjort filmerna och om stjärnorna osv.
  1. En bok är Twilight Directors Notebook, man får följa Catherine Hardwickes visioner om filmen. Klicka här den kostar mellan 133kr-144kr, frakten antagligen inte inräknad.
  2. New Moon the Illustrated Movie Companion, en massa bilder från filmen och en massa rolig fakta. Kan köpas på adlibris för ca 150 kr, klicka här!
  3. Det finns en massa olika böcker och kalendrar om Robert Pattinson, här finns det lite olika. Klicka här! Priserna varierar!
  4. Finns också  lite olika böcker om Kristen Stewart om ni klickar här!
  5. Taylor Lautner böcker hittar ni här!

Om ni vill ha lite kläder, laptop skins, smycken, pussel och andra Twilight inspirerade saker klicka här! Priserna varierar mycket!

Ja detta är lite tips på julklappar :D

Sov gott på er allihopa, Kramar <33


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skapa flashcards