Twilight  News

Direktlänk till inlägg 28 december 2009

Harry Potter and The Deathly Hallows Trailer?!

Av Sofie - 28 december 2009 14:15

Hejsan :D


Jag var inne på youtube och kollade runt lite och jag vet att detta är en Twilight blogg men jag vet att många Twilight fans gillar Harry Potter också.

Själv tryckte jag mycket bra om börckerna :)

Satt och kollade klipp med min lillasyster när jag hittade denna videon som finns här under.


Först trodde jag bara det var ett skämt eftersom loggan för Harry Potter spelades om och om igen, men om man spolar fram till 40sekunder så kommer det nya klipp! :D
Jag har aldrig sett klippen innan och jag tror att det är från den nya Harry Potter filmen Harry Potter and the Deathly Hallows.

Vad tror ni?!


Kramar <33


 
ANNONS
 
Ingen bild

Milla

28 december 2009 15:09

ÅÅ hioppas det är teasern eller nåt!! bra jobbat som hittade den :D

 
Love

Love

28 december 2009 17:02

Heej
Hur får jag in klipp från youtube till bloggen?
Och en fråga till hur får jag till headern?

http://edwardbellatwilight.blogg.se

 
elle

elle

28 december 2009 19:09

vad roligt jag diggar(haha det bara kom) Harry Potter och hans gäng;D

kram elle

http://hallonflickan.bloggagratis.se

 
elle

elle

28 december 2009 20:03

hejsan:)
min kusin har läst någon stans på internet att stephenie har börjat skriva på Midnight sun igen:) men allt på internet är ju inte sant men vissa saker är ju det. vet du nått om detta?
för det sulle vara jätte kul att läsa allt från ett annat perspektiv;)

kram elle

http://hallonflickan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sara

28 december 2009 23:09

Jag vill säga det här fast det är en Twilight-blogg:
Jag ett riktigt H,P-fans (och Twilight- fans) och kan böckerna både framlänges och baklänges, så jag är rätt säker på att det vi nyss har fått se är lite test klipp från H,P!!! Jag belv verkligen glad när ni la upp det här klippet för jag har inte sett det förut :)

 
wassiim

wassiim

9 februari 2010 15:08

detta e inte riktiga reklamen den riktiga go in http://www.youtube.com/watch?v=3JT2GwQYe-s. (copiera detta).

http://youtube.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se