Twilight  News

Direktlänk till inlägg 9 januari 2010

Tekniska Problem :/

Av Sofie - 9 januari 2010 20:30

Hejsan Hoppsan :)


Nu har vi firat min gammel farmor och sen har lill kusinen varit här en stund men nu har de åkt hem.

Så nu blir det kanske film eller lite tv ialla fall och mysa lite för skolan närmar sig med stora steg.


Men jag vill bara säga att det är lite tekniska problem och det kan vara många av er som har märkt det.

Jag lägger jätte mycket tid på att översätta en massa artiklar och intervjuer.

En av läsarna var snäll nog att kommentera att en text hade blivit lite konstig för det var inte alls bra svenska i den och jag kollade upp det och det stämmde.

Har ingen aning om hur det blir så men ibland när jag har skrivit saker så översätter datorn det till andra saker.

Och om ni läser endel texter kan ni nog se att det är många ord med stor bokstav som inte ska vara det.

Vet inte varför det blir så men jag ska ta reda på det, det är ju inte alls kul för er som läser att det blir så och  inte för mig heller.

Får be pappa kolla på datorn inställningar eller nåt :P

Men jag hoppas ni förstår.

Många Kramar Bellz <33

 
ANNONS
 
Ingen bild

cissi

12 januari 2010 08:24

haha, det är helt lugnt. det är inget som jag stör mig på i alla fall =D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se