Twilight  News

Direktlänk till inlägg 12 januari 2010

Ashley Greene Jeans for Teens

Av Sofie - 12 januari 2010 06:45

God morgon i vintermörkret :)


Så mörkt det är när man stiger upp, lite tråkigt tycker jag för det känns som mitt i natten. Det som kan lysa upp i mörkret är härliga stjärnor som gör saker för välgörenhet och för de som inte har det lika bra som de själva.


Ashley Greene och Justin Long är med i Jeans for Teens PSA.

Det är en insamling av jeans för hemlösa tonåringar, tycker det är mycket snällt av dom atat vara med i det.

Förra året hade de samlat in mer än 200.000 par jeans, och det är inte dåligt!

Tänk va bra, de som inte har kläder uppskattar säkert det jätte mycket :D

Kram på er, ses lite senare <3


Källa

 
ANNONS
 
Hanna

Hanna

12 januari 2010 12:12

Sv: Klart du får lägga upp den. :D Jag tycker med terxten passar. Jag har gjort en liknande video innan som inte funkade att ladda upp men har fixat så jag kan nu. Så jag gjorde en ny video så lik som möjligt. :D Glömde dock att jag hade ett klipp där angela och jessica kollar på Edward när anna sjunger "Du är alla tjejernas dröm" så råkade sätta något annat där men det gör inte så mycjet men störigt att märka det efteråt. :D

http://www.zackariaz.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se