Twilight  News

Direktlänk till inlägg 12 januari 2010

Kristen Stewart BAFTA Orange Rising Star Award

Av Sofie - 12 januari 2010 21:15

God night :)


Nu ska jag gå och läsa lite i The Host av Stephenie Meyer för jag har faktiskt inte hunnit läsa den ännu. Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt bra dag!

Min var mindre bra då vi fick reda på att vi ska spendera en vecka i skolan och vi får inte åka hem. För vi ska ha ett sammarbete med några danska elever.

Men, men ett tag till innan dess!


Kristen Stewart har blivit nominerad till BAFTA Orange Rising Star Award.

Kristen Stewart bar fått en flygande karriär och kändisskap tack vare sin roll som Bella i The Twilight Saga. Hon har blivit nominerad till många olika Young Artist awards för roller i filmer som Panic Room, Cold Creek Manor och Into the Wild.

Andra nominerade för Orange Rising Star är Jessie Eisenberg, Nicholas Hoult, Carey Mulligan pch Tahar Rahim.  The Orange Rising Star Award kan de som bor i England rösta på. BAFTA awards kommer hållas den 21 februari, hihi vilket sammanträffande min födelsedag ^^


Va kul för Kristen!! VI håller tummarna för dig :D

Kramar <33

Källa

 
ANNONS
 
Ingen bild

Marie

13 januari 2010 20:35

Du får jättegärna berätta vad du tyckte om the host sen, började läsa den men kom inte in i den så jag tröttnade. är den bra får jag väl ta tag i den igen :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se