Twilight  News

Direktlänk till inlägg 19 januari 2010

Uppdatering från Skåne

Av Sofie - 19 januari 2010 06:21

Godmorgon finaste läsarna!
Hoppas allt är toppilitoppen med er. Jag har inte haft tid att uppdatera er så mycket om mitt liv just nu och jag har jättedåligt samvete ! Men jag har så fullt upp.

Just nu ligger snön vit (och dryg om du frågar mig) över Skåne, hur är det i resten av vårt avlånga land? Har ni snön kvar?


Skolan är igång igen, med både glädje och fasa. Som ni vet går jag IB och ska snart välja vilka sex stycken ämnen jag ska läsa de kommande två åren. Väldigt spännande ska jag säga, men också lite läskigt hihi.

Ni som känner mig vet att jag ska bli åklagare, men först läsa till detta antingen i England eller i Skottland.

Så jag har stora drömmar.


Jag lever i ett lyckligt förhållande, som snart varat i tre veckor. Japp inte jättelänge jag vet, men ni som varit med om kärlek vid första ögonkastet vet exakt vad jag pratar om.


Jag kollar in denna bloggen varje dag och läser alla fantastiska inlägg Bellz skriver och era roliga kommentarer.


Vill ni läsa om mitt liv, kolla: www.christiiina-n.blogspot.com


Kram
Christina<3

 
ANNONS
 
Emma

Emma

19 januari 2010 08:36

Ja, här ligger snön på (och det är inte lite). Vi har snövallar på vårat kvarter som är upp till andra våningen på endel hus :) kram

http://emmaanystrom.blogg.se

 
Ingen bild

Sara

19 januari 2010 16:24

Hej Christina. Det är jätte kul att du skriver här igen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se