Twilight  News

Direktlänk till inlägg 22 januari 2010

Hope For Haiti Mer Information!

Av Sofie - 22 januari 2010 19:30

Hejsan Hoppsan!

 

Jag ville bara påminna er alla om hjälpgalan som sänds inatt från Usa, Hope For Haiti. Vill ni läsa om tider och kanaler som den sänds på klicka här!

Det har kommit lite mer info om galan, bland annat om vilka stjärnor som mer kommer att synas och de är:

Brad Pitt, Ben Stiller, Chris Rock, Clint Eastwood, Denzel Washington, Halle Berry, Jon Stewart, Julia Roberts, Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Meryl Streep, Morgan Freeman, Nicole Kidman, Robert Pattinson, Samuel L. Jackson, Tom Hanks och Will Smith är några av de vi kommer att kunna se.


CNN's Anderson Cooper kommer att raportera från Haiti. George Clooney har hjälpt till att fixa så att galan inte kommer innehålla några reklamavbrott på kanaler som MTV, VH1, ABC, CBS, NBC, FOX, CNN, BET, the CW, HBO, CMT, PBS, TNT, Showtime, Comedy Central, Bravo, E! Entertainment Network, National Geographic Channel, Oxygen, G4, Centric, Current TV, Fuse, MLB Network, Epix, Palladia, SoapNet, Style, Discovery Health och Planet Green. BET International, CNN International, National Geographic och MTV Networks International, tack vare dessa kanaler kommer ca 640 million hem världen äver att kunna se Hope For Haiti.


En till Twilight stjärna som kommer att kunna ses är Rachelle LeFevre, hon gått från att vara blod donator, till att svara i telefoner och få kontakt med vänner och familjer till de drabbade och nu är hon med på galan.


Kristen Stewart har dock inte ha möjlighet att närvara vid gala. Till Gossip Cop har hon sagt att hon gärna skulle vilja men har inte möjlighet pågrund av Sundance Film Festival.


Kram på er <3


Källa

 
ANNONS
 
elle

elle

22 januari 2010 19:36

åå va rolig att så många kändisar är med, det är verkligen snällt av dem att årdna den här galan:)
snacka om förebilder!

kram elle

http://hhallonflickan.bloggagratis.se

 
Hanna

Hanna

22 januari 2010 19:44

Hej undrar bara en sak över scrapblog. Vet du varför det blir vita fläckar runt bilder man klipper ut? Jag försöker få en bild utan detta men de får alltid mins en och det blir värre och värre. Om man försöker sudda där blir det bara värre. Vet du vad man kan göra åt detta eller vet du något annat, gratis, bildprogram man kan använda? :)

http://www.zackariaz.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se