Twilight  News

Direktlänk till inlägg 24 januari 2010

Robert Pattinson Hong Kong Magazine

Av Sofie - 24 januari 2010 22:00

Go kväll :)


Som ni kanske har märkt har det inte hänt så mycket på bloggen ikväll, datorn har varit upptagen och nu äntligen blev det ledigt!

Pappa och jag har kollat lite olika resor i Europa, för jag har tjatat jätte länge på att vi skulle åka till England, Italien eller nåt sånt. Men det är jättesvårt att bestämma sig :P


Men jag hittade en bilde på Robert från en tidning i Hong Kong, jag älskar H.K

Så jag blev mycket glad när jag hittade den bilden :D Jag kan tyvärr inte kinesiska men Robert har iallafall kommit 1 på något :P

Det står om GQ, Dolce Gabbana och google men mer vet jag inte.

Kanske har det något med årets bäst klädda eller snygag eller nåt sånt?

Sov gott allihopa så ses vi imon <3


Källa

 
ANNONS
 
elle

elle

24 januari 2010 23:34

åå vad rolig att åka utomlands:)
jag kan rekomendera england (london) det är jättefint där med alla söta (och stoora) parker mitt i stor stan:) och allt kul man kan göra:)

kram elle

http://hhallonflickan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se