Twilight  News

Direktlänk till inlägg 30 januari 2010

Sherlock Holmes Recension!

Av Sofie - 30 januari 2010 19:00

I onsdags var jag och min mamma på Sherlock Holmes och jag sa ju att jag skulle försöka recensera den och det hade jag tänkt att göra nu ;P


Orginaltitel: Sherlock Holmes

Regissör: Guy Ritchie

Utgivningsår: 2009

Genre: Action, Äventyr, Thriller, Kriminal, Mystik

Längd: 2 timmar 8 min

Skådespelare: Robert Downey Jr (Sherlock), Jude Law (Dr. Watson)


Handling:

Ni har säkert alla hört om detektiven Sherlock Holmes, detta är en ny filmatisering av böckerna skriva av Arthur Conan Doyle.

Sherlock Holmes och hans assistent Dr. Watson försöker fånga en serie mördare och lyckas fånga Lord Blackwood.

Men under mystiska omständigheter återvänder Lord Blackwood från graven och mystiska mord begås, men är allt som det ser ut att vara?

Det blir en spännande jakt då de försöker stoppa skurkens planer på att störta det brittiska imperiet.

 

Vad tycker jag?

Jag hade inte så höga förväntningar på filmen och det slutade med att jag var väldigt positivt överraskad av den. Det var mycket action och mycket cool filmning och det passade filmen. Tycker den är mycke sevärd och Sherlock är smart, klurig och mycket analytisk.

Den kanske inte är som orginalböckerna, har inte läst dom men som sagt i filmen är det väldigt mycket action scener.

Robert Downey och Jude Law passar mycket bra i sina roller och filmen bjuder också på ganska många skratt och det är härligt!

Någon av er som sett den, kommentera gärna vad ni tycker om den :D


Av mig får Sherlock Holmes 8/10 


Här kommer en trailer och lite bilder från filmen :D

Kramar <3


De pratar lite sen kommer trailern ;)


Källa

Källa

 
ANNONS
 
Emma

Emma

29 januari 2010 21:26

Sv: Tack, jag blev nöjd med den :D Nej inte photoshop, det är nåt annat program, vet inte riktigt vad det heter.. :)

Du får lägga upp den på bloggen ;) kram

http://emmaanystrom.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se