Twilight  News

Direktlänk till inlägg 1 februari 2010

Eclipse Hiss eller Diss 2010?!

Av Sofie - 1 februari 2010 20:45

BoxOfficeMojo.com har en ny artikel om Eclipse.

Den är mycket lång och därför kommer jag inte översätta den, men jag tycker att den är värd att läsa.
After Twilight, the first entry in The Twilight Saga before the franchise was called “The Twilight Saga,” became a box office sensation in 2008, ultimately grossing $192.8 million, its sequel, New Moon, was dubbed one of the most-anticipated movies of 2009. It did not disappoint, drawing massive crowds out of the gate and finishing the year with nearly $290 million and counting. While the first two movies had pre-Thanksgiving launches, the third, Eclipse, has been aligned with the Independence Day holiday, in part, because the next Harry Potter reclaimed that series’ historical pre-Thanksgiving slot. Eclipse is scheduled for Wednesday, June 30, or only seven months after New Moon.
Odds are that Eclipse won’t reach the heights of New Moon, given the history of closely-timed, serialized sequels. The Matrix Revolutions, Pirates of the Caribbean: At World’s End and even Back to the Future Part III all grossed significantly less than their predecessors. When a second movie is hotly-anticipated after the first movie’s success, it’s highly unlikely that the next picture will even maintain the momentum (The Lord of the Rings and Harry Potter being notable exceptions), and signs from New Moon’s run suggest that The Twilight Saga will follow the pattern. New Moon had one of the biggest openings of all time, was extremely front-loaded and probably wasn’t as well-liked as the first Twilight: Box Office Mojo readers gave it a “C+,” compared to the first movie’s “B.” Also, the vampire fad could show fatigue by the summer, given the flood of vampire-themed TV shows, movies and paraphernalia in the market.
However, it would be silly to bet against Eclipse’s chances at being a big box office draw in its own right. The Twilight brand is so strong right now that even a massive drop-off would mean a near blockbuster run for Eclipse, there are few other offerings this summer that will be as attractive to younger females, and there’s always the possibility that it pulls a Harry Potter in terms of longevity. With no trailer available at publication time, it remains to be seen how Summit will up the ante in its marketing campaign.
Ja det är ju svårt att säga nu om det kommer bli en av 2010's succe filmer men eftersom Twilight Sagan har så många trogna fans hoppas vi på det bästa!

Och som Victoria säger- We shall se...

Men jag kan säga att jag längtar som in i efter en fortsättning!! :D

Kramar <3Källa


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se